morca

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 36)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: vyhledání odkazu na stránce #14376

    morca
    Participant
    Web

    to jsem si myslel taky, ale když se mi to stalo po 3x z cca 20 registrací, tak jsem dost znejistěl a říkal jsem se, jestli to nemůže mít nějakou souvislost s WP ….

    odpověď na téma: vyhledání odkazu na stránce #14374

    morca
    Participant
    Web

    stalo se mi to u katalogů:

    odkazy.hys.cz

    itsgame.org

    jinyweb.cz

    odpověď na téma: newsletter – plugin #13929

    morca
    Participant
    Web

    zatím jsem na nic takového nenarazil, škoda. Myslím, že využití pro takovou funkci (předem nadefinované odesílání e-mailů) by byla celá řada.

    Kdyby jste někdo na něco takového u pluginu narazil, podělte se prosím.

    Děkuju

    odpověď na téma: newsletter – plugin #13927

    morca
    Participant
    Web

    Wysija Newsletters vypadá moc dobře, ale potřeboval bych trochu něco navíc a to:

    1/ uživatel se registruje k odběru

    2/ po týdnu mu přijde první lekce kurzu

    3/ po dalším týdnu mu přijde druhá lekce ….

    4/ …

    pro tento účel jsme se registrovali na smart e-mailing, ale chtel bych to mít na svých stránkách, ale nenarazil jsem na plugin, který by tohle uměl … :-( Nevíte někdo o něčem takovém?

    Děkuju

    odpověď na téma: vypsání příspěvků #13911

    morca
    Participant
    Web

    Dobrý večer, byla to součást zakoupené šablony, ale myslím, že to není žádný plugin, že je to součást WP, protože jsem nenašel žádný, který by to mohl být …

    odpověď na téma: vypsání příspěvků #13909

    morca
    Participant
    Web

    dobrý večer admine, moc děkuji za navedení .. excert_count ovlivňuje počet vypsaných slov

    [recent_posts num="6" type="post" meta="false" thumb="true" more_text_single="Celé" category="vyziva" excerpt_count="43" custom_class="nutrition"]

    děkuju

    odpověď na téma: vypsání příspěvků #13907

    morca
    Participant
    Web

    moc děkuju Lukenzi, vše OK

    odpověď na téma: rotující odkazy #13320

    morca
    Participant
    Web

    bezva, moc Vám děkuju :-)

    odpověď na téma: rotující odkazy #13317

    morca
    Participant
    Web

    jenom jeden: MORCA :)

    odpověď na téma: dikritika v šabloně #13249

    morca
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    problém vyřešen, Expres-Web mi pomohl, moc děkuju :-)

    odpověď na téma: INCLUDE #12955

    morca
    Participant
    Web

    Super, moc děkuju. Tohle nemá chybu :-)

    odpověď na téma: INCLUDE #12953

    morca
    Participant
    Web

    Dobrý večer,

    1) místo formulář jsem soubor pojmenoval: furmular.php, takže nemohl být vidět …

    2) include už funguje :-)

    3) chtěl bych Vás ještě požádat o radu, jak udělám, aby byl formulář v externím souboru skutečně univerzální. Nevím si rady s action, který by se měl odkazovat na aktuální stránku. Teď to mám takhle:

    <form onclick="kontrola();" action="/smazat-formular/" method="post" name="formulář">

    Napadá Vás jak to udělat?

    Moc děkuju

    odpověď na téma: e-learning #12718

    morca
    Participant
    Web

    Moc děkuju za tipy, je to přesně co jsem potřeboval.

    Z WP SIMPLE SURVEY pro testové otázky jsem nadšený, hodně jednoduché ovládání, vlastně žádné nastavení, fakt super.

    Pro výuku bych rád použil XERTE ONLINE, vytvořené prezentace vypadají moc pěkně a překvapilo mě co je všechno v aplikaci možné dělat, jak interaktivní je. Bohužel jsem ještě neměl čas pořádně do možností Xerte proniknout.

    odpověď na téma: stránkování #12729

    morca
    Participant
    Web

    když jsem vyzkoušel Tvůj zápis Lukenzi, tak mi to neformátovalo the_date() a the_date() se zapsal hned za the_title() (jakoby přeskočil: “aktualizováno)”. Ten původní zdrojový kod jsem dal bez apostrofu, tak se zobrazil špatně, napravuji:

    query_posts("cat=aktuality");
    if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
    echo"<strong><br>"; the_title(); echo"</strong><span style="font-size: x-small;">aktualizovano: "; the_date(); echo"</span>";

    Poraďte mi prosím proč mi nejde to stránkování :-(

    Moc děkuju

    odpověď na téma: Vypsání příspěvku #12645

    morca
    Participant
    Web

    super, MOC MOC DĚKUJU :-)

    odpověď na téma: Vypsání příspěvku #12643

    morca
    Participant
    Web

    pomalu ztrácím naději, že budu schopný si výpis příspěvků sám upravit. Ještě bych Vás chtěl poprosit o šanci. Mohli byste mi prosím napsat kod pro vypsání všech příspěvků kategorie aktuality?

    odpověď na téma: Vypsání příspěvku #12641

    morca
    Participant
    Web

    Moc prosím poraďte mi jak si sám nadefinuji vypsání příspěvků:

    – nechci, aby nadpis příspěvku byl odkaz, který vedl na daný příspěvek

    – nechci vypisovat rubriku (je jenom jedna)

    – datum vložení příspěvku chci vložit vedle názvu přispěvku

    – nechci dát možnost k úpravě příspěvku (jsem jediný kdo příspěvky vkládá)

    – a z nějakého důvodu je příspěvek mimo DIV, kde by se měl vypsat

    Děkuju

    odpověď na téma: Vypsání příspěvku #12639

    morca
    Participant
    Web

    Zdravím, moc děkuju za tip. Je to zajímavý plugin, ale není to co bych rád. Chtěl bych si sám specifikovat, jak se mají příspěvky vypsat:

    – nechci, aby nadpis příspěvku byl odkaz, který vedl na daný příspěvek

    – nechci vypisovat rubriku (je jenom jedna)

    – datum vložení příspěvku chci vložit vedle názvu přispěvku

    – nechci dát možnost k úpravě příspěvku (jsem jediný kdo příspěvky vkládá)

    – a z nějakého důvodu je příspěvek mimo DIV, kde by se měl vypsat

    Poradíte mi prosím, jak si sám můžu příspěvky vypsat dle svých představ.

    odpověď na téma: zobrazit aktuality na stánkách #12381

    morca
    Participant
    Web

    moc děkuju, Flexible Recent Posts je přesně co jsem potřeboval :-)

    odpověď na téma: zobrazit aktuality na stánkách #12377

    morca
    Participant
    Web

    Jestli jsem to správně pochopil, tak má představa, aby všechny odkazy ve widgetu vedli na http://www.vilajosefina.cz/aktuality není možná? :-(((

    Pořád doufám, že to nějak musí jít :-((

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 36)