vypsání příspěvků

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  morca a poslední změna je stará 7 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2597

    morca
    Participant
    Web

    Zdravím,

    v šabloně na stránce http://www.skola-hubnuti.cz/zdrava-vyziva/ vypisuji kódem:

    [recent_posts num="6" type="post" meta="false" thumb="true" more_text_single="Celé" category="vyziva" excerpt_count="43" custom_class="nutrition"]

    příspěvky, ale nezobrazí se všechny do řádku. První řádek se zobrazí správně, tj. tři na jednom řádku, na druhém řádku 1 až 2 články nepochopitelně vynechá, napadá Vás proč (obrázky mají stejnou velikost … :-/

    Díky

    #13906

    Lukenzi
    Participant

    Obrázky mají sice stejnou velikost ale jednotlivé boxy nejsou stejně dlouhé. Na prvním řádku, box uprostřed je o pár (2?) pixelů delší než boxy vlevo a vpravo, z toho důvodu se box na druhém řádků nemůže zarovnat až úplně k levému okraji stránky. Zarovná se totiž k okraji prostředního boxu, který je delší a “překáží mu”.

    Otevřete si soubor style.css a najděte v něm

    ul.nutrition li{
    ...

    a změňte řádek

    line-height: 16px;

    na

    line-height: 18px;

    #13907

    morca
    Participant
    Web

    moc děkuju Lukenzi, vše OK

    #13908

    admin
    Keymaster
    Web

    Také děkuju, Lukenzi :-)

    morca: Nemůže se ale něco podobného stát znovu, když bude nějaký text zase trochu delší? Nebo je délka textu nějakým automatickým způsobem omezena?

    #13909

    morca
    Participant
    Web

    dobrý večer admine, moc děkuji za navedení .. excert_count ovlivňuje počet vypsaných slov

    [recent_posts num="6" type="post" meta="false" thumb="true" more_text_single="Celé" category="vyziva" excerpt_count="43" custom_class="nutrition"]

    děkuju

    #13910

    admin
    Keymaster
    Web

    morca: Ano, je to pravděpodobné. A pomocí toho počtu můžete texty automaticky zkracovat, i když ani v tomto případě se asi nevyhnete určitým nepravidelnostem. Text se třemi slovy totiž může totiž obsahovat třeba “a tak to” nebo “pravděpodobně problematiku neřešila”. V obou případech jde o 3 slova, ale celková délka textu (a tedy i vliv na zobrazení na webu) je výrazně rozdílná.

    Mimochodem, co je to vlastně za plugin?

    #13911

    morca
    Participant
    Web

    Dobrý večer, byla to součást zakoupené šablony, ale myslím, že to není žádný plugin, že je to součást WP, protože jsem nenašel žádný, který by to mohl být …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.