ghobaj164

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Jednoduchý chat #16682

    ghobaj164
    Participant

    Zdravím. Předně se omlouvám, že píši až po takové době. A pak chci mnohokrát poděkovat, jelikož je to přesně to, co jsem hledal! Ještě jednou velké díky a hezký den.

    odpověď na téma: Jednoduchý chat #16680

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý den. Velice vám děkuji za odpověď. Plugin vypadá skvěle až na 2 věci. Jedna z nich je že nezůstávám stále přihlášený a nejde zde nastavit (pokud jde omlouvám se) “admin” chatu. Za něj by se tedy v mé nepřítomnosti na stránkách mohl vydávat každý kdo se “zaregistruje”. Druhá věc je ta, že návštěvník musí vyplňovat email. Byl bych rád , kdyby vyplnil jen jméno a mohl psát. Vím, že lze vyplnit jen nějakou smyšleninu (a@a.cu například), ale i tak je to věc, které bych se rád zbavil.

    Myslím že email se dá z chatu vyjmout, ale z toho co jsem pochopil to nejde ve free verzi, ale pouze v placené.

    Abych to shrnul, jde mi hlavně o to, aby se do chatu mohl přihlásit člověk, který bude k dispozici ohledně rad a návštěvník mohl bez registrace jen po zapsání jména okamžitě psát dotaz.

    Pokud to v tomto puginu jde, tak se mockrát omlouvám, ale já to nějak nepřišel :)

    odpověď na téma: Odkaz na místo na stránce #16664

    ghobaj164
    Participant

    Moc děkuji!! Chvíli jsem se tím pral ale už to jde. Ještě jednou díky a přeji hezký den

    odpověď na téma: Odstranění "underline" z tabulky #16468

    ghobaj164
    Participant

    Velice vám děkuji za odpověď. Vše funguje. Přeji hezký den

    odpověď na téma: Gridiculous – zobrazování písma #15306

    ghobaj164
    Participant

    Problém jsem nakonec vyřešil přepsáním upraveného souboru style.css původním souborem. Mým neuváženýnm zásahem do něj jsem si písmo sám pozměnil a pozěji jsem nemohl přijít na to kde. Nyní style.css upravuji postupně a každý zásah si zapisuji, aby nenastala podobná situace jako minule.

    Prooblém s barvou písma způsoboval stín, který jsem neodstranil, ale pouze přesunul pod písmeno, čímž dostalo špatnou barvu a nedalo se pořádně přečíst.

    odpověď na téma: Gridiculous – zobrazování písma #15305

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý večer. Tak bohužel s písmem mám problém pořád akorát na jiném místě. Níže přikládám link na obrázek, jelikož se problém nachází v místě, který je přístupný pouze pro registrované s příslušnými právy.

    Písmo u jmen v komentářích se bohužel zobrazuje jako výše zmíněný klasický text. Tenká černá linka s barevným pozadím.

    Rád bych ho změnil na bílé ale znovu je tu prolém že nevím kde to najít. Editace komentářů se sice nachází přímo v html editoru, ale do jména zasáhnout nemůžu.

    Děkuji za každou radu.

    http://img832.imageshack.us/img832/5690/94810127.jpg

    odpověď na téma: Gridiculous – zobrazování písma #15304

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý den.

    Velice vám děkuji za rychlou odpověď!! Problémy s písmem i rámečky jsou vyřešeny.

    Za “bordel” v html kodu se hluboce stydím. Bohužel jsem nepřišel na to, jak zarovnat text přímo nad střed obrázků a proto jsem to udělal násilím takto. Tlačítkem zarovnat na střed, se bohužel text přímo nad obrázky nezarovnal.

    Ale za to upozornění děkuji, protože jsem se rozhodl nadpisy dát pryč kompletně a udělat vše tak jak je to vidět na odkazu níže.

    Doufám, že toto řešení v sobě nenese opět nějaký problém v podobě nečistého html kodu atd. Nadpisy zde nejsou třeba a text se objeví při najetí na obrázek.

    http://www.blackcrows.mzf.cz/?page_id=560

    Přeji hezký den a ještě jednou děkuji

    odpověď na téma: Zdeněk #15233

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý den. RSS atd. je myslím ve widgetech. Tudíž stačí jít do administrace – vzhled – wigety a všechny widgety “vyházet” pryč. Tzn. přesunout je pryč z postranního panelu. Samozřejmě ale také myslím záleží na používané šabloně zda podporuje vzhled bez postranního panelu.

    A co se týče komentářů, opět stačí zajít do administrace – komentáře a odškrtnout políčko – Povolit návštěvníkům webu přidávat komentáře k příspěvkům a stránkám. To lze potom na každé stránce ještě jednotlivě povolit či zakázat.

    Pokud by jste u jednotlivých stránek nenašel administraci komentářů, stačí si v pravém horním rohu rozkliknout vysouvací panel – Nastavení zobrazených informací a zaškrtnout volbu – Komentáře.

    odpověď na téma: Změna obrázku na text #15098

    ghobaj164
    Participant

    Moc děkuji za odpověď. Bohužel to není přesně to co jsem myslel.

    Svůj problém jsem nakonec vyřešil pomocí kodu

    <img src="url 1 " onmouseover="this.src='url 2';" onmouseout="this.src='ZNOVU url 1';">

    Jeden obrázek bude originál a druhý bude ztmavený s nápisem, čímž dosáhnu efektu, kteý jsem hledal. Možná je to zbytečně složité řešení, ale jak už jsem psal, nejsem schopen zformulovat svůj požadavek tak abych vyhledal jednodušší řešení např. ve formě nějakého pluginu.

    výsledek je zde. jediné co zbývá je přidat k obrázku odkaz, což už naštěstí není žádný problém.

    http://www.blackcrows.mzf.cz/?page_id=560

    odpověď na téma: Page security #14962

    ghobaj164
    Participant

    Nevím jak vám poděkovat!!! Problém vyřešen. Vaše ochota a znalosti v tomhle oboru jsou neskutečné! ještě jednou díky a přeji hezký den :)

    odpověď na téma: Browser Shots #14945

    ghobaj164
    Participant

    Bohužel jste mi potvrdil to co jsem si myslel. A to, že budu muset přejít na novou šablonu. Editovat stávající není zrovna to, do čeho by se mi chtělo. Každopádně vám moc děkuji za odpověď a přeji hezký den.

    odpověď na téma: Chat room – historie #14939

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý den. Velice děkuji za odpověď. Log soubory jsem prošel. Obsahovali pouze informace o tom, že do chatu byl tehdy a tehdy, tím a tím přidán komentář. Text komentáře zde ale uveden není. Vámi zmíněný soubor chatter jsem popravdě ani nenašel.

    Můj problém se ale nakonec vyřešil sám, jelikož se historie chatroomu po zhruba 24 hodinách sama vymaže. Na jednu stranu bych se o to rád staral sám, na druhou stranu jsem rád, že mě nemusí do budoucna trápit to, že by se mi na stránkách zobrazoval měsíc starý rozhovor na chatu.

    Přeji hezký den a ještě jednou děkuji!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti