Browser Shots

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ghobaj164 a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2972

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý den. Vzhledem k tomu že na své stránky chci umístit odkazy na web stránky s náhledy, jsem si stáhl tento plugin. Můj problém spočívá v tom, že bych chtěl náhledy ve dvou sloupcích. Tzn. aby se vždy 2 náhledy zobrazily vedle sebe. Lze toho nějak docílit?

    Jako šablonu prozatím používám Twenty Twelve. Zatím mi vyhovuje a nemám důvod ji měnit, ale kdyby náhodou, existuje eventuelně nějaké řešení k zprovoznění 2 sloupců náhledů stránek ve všech šablonách?

    Svůj dotaz jsem zkoušel hledat zde na foru i jinde. Bohužel bezúspěšně. Jediné co jsem našel bylo zobrazení obrázků ve sloupcích, což můj problém neřešilo, jelikož navrhnutá řešení nefungovala.

    Předem děkuji za každou radu!

    #14944

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    pokud vím, tak žádný plugin, který přímo donutí šablony zobrazovat obsah ve dvou sloupcích, neexistuje. Řešením je tak buď používat šablonu, která sama o sobě zobrazení ve dvou sloupích podporuje, nebo se ho pokusit protlačit do té první. Vámi požadovaná funkce je hodně specifická a spíše vyžaduje vlastní editaci.

    @neteyescz

    #14945

    ghobaj164
    Participant

    Bohužel jste mi potvrdil to co jsem si myslel. A to, že budu muset přejít na novou šablonu. Editovat stávající není zrovna to, do čeho by se mi chtělo. Každopádně vám moc děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti