Jednoduchý chat

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ghobaj164 a poslední změna je stará 10 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4858

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý den. Sháním jednoduchý chat, kde se nebude muset návštěvník přihlašovat, kde bude vidět, zda je některý z adminů stránek online a kde hlavně nějaký admin či správce chatu půjde nastavit a který bude mít jednoduché grafické rozhraní. Jednalo by se jen o klasický “helpdesk” jestli se tak tomu říká? Skoro každá stránka nabízející nějaké služby či produkty to má. Většinou ve formě malé rozkliknutelné ikonky vpravo dole na stránce.

    Za dnešek jsem vyzkoušel cca 20 pluginů, ale ani jeden mi nevyhovoval. Nejblíže tomu byl plugin Live Chat by OggFlow. Ten má ale bohužel (z mého pohledu či kvůli špatnému nastavení) hned 2 chyby. Nešel mi nastavit “admin” (nevím zda to plugin vůbec umožňuje) a tak se muselo po každém přihlášení do chatu znovu vyplňovat jméno. Zároveň nemá onu viditelnost online uživatelů.

    Už z toho popravdě začínát být lehce zoufalý a tak bude velice vděčný za jakýkoliv návrh, radu atd!!! Děkuji

    #16679

    ScheRas
    Participant
    Web
    #16680

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý den. Velice vám děkuji za odpověď. Plugin vypadá skvěle až na 2 věci. Jedna z nich je že nezůstávám stále přihlášený a nejde zde nastavit (pokud jde omlouvám se) “admin” chatu. Za něj by se tedy v mé nepřítomnosti na stránkách mohl vydávat každý kdo se “zaregistruje”. Druhá věc je ta, že návštěvník musí vyplňovat email. Byl bych rád , kdyby vyplnil jen jméno a mohl psát. Vím, že lze vyplnit jen nějakou smyšleninu (a@a.cu například), ale i tak je to věc, které bych se rád zbavil.

    Myslím že email se dá z chatu vyjmout, ale z toho co jsem pochopil to nejde ve free verzi, ale pouze v placené.

    Abych to shrnul, jde mi hlavně o to, aby se do chatu mohl přihlásit člověk, který bude k dispozici ohledně rad a návštěvník mohl bez registrace jen po zapsání jména okamžitě psát dotaz.

    Pokud to v tomto puginu jde, tak se mockrát omlouvám, ale já to nějak nepřišel :)

    #16681

    AikoWashi
    Participant

    Zdravím, možná by ti vyhovoval chat od BoWoB. :)

    http://www.bowob.com/

    #16682

    ghobaj164
    Participant

    Zdravím. Předně se omlouvám, že píši až po takové době. A pak chci mnohokrát poděkovat, jelikož je to přesně to, co jsem hledal! Ještě jednou velké díky a hezký den.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti