Chat room – historie

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ghobaj164 a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2967

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý den. Nainstaloval jsem plugin Chatroom, ale bohužel nemůžu přijít na to, jak vymazat jeho historii. Zkoušel jsem to zde na foru hledat, bohužel jediné co jsem našel je to, že se historie ukládá do log souborů. Přes FTP klienta jsem sice nějaké log soubory našel, ale nevím zda je mohu bezpečně vymazat. Log souborů je tam několik typů. Některé jsou zabaleny v archivu, některé ne. A myslím že tam byl i klasický txt dokument.

    Prosím tedy o radu v jakém log souboru by se mohla historie nacházet a jak často můžu log soubor mazat.

    Za všechny odpovědi předem velmi děkuji!

    #14938

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    prohlédněte si ty soubory. V kódu pluginu jsme našel kód, který by měl jakési logy ukládat do složky /chatter. Každopádně si myslím, že v těch souborech budou uloženy přímo příspěvky, a tak bude smazání souboru znamenat smazání dosavadního obsahu místnosti. V názvech logů by měly být obsaženy jména místností. Plugin totiž podle všeho nevyužívá databázi, ale vše ukládá na server.

    @neteyescz

    #14939

    ghobaj164
    Participant

    Dobrý den. Velice děkuji za odpověď. Log soubory jsem prošel. Obsahovali pouze informace o tom, že do chatu byl tehdy a tehdy, tím a tím přidán komentář. Text komentáře zde ale uveden není. Vámi zmíněný soubor chatter jsem popravdě ani nenašel.

    Můj problém se ale nakonec vyřešil sám, jelikož se historie chatroomu po zhruba 24 hodinách sama vymaže. Na jednu stranu bych se o to rád staral sám, na druhou stranu jsem rád, že mě nemusí do budoucna trápit to, že by se mi na stránkách zobrazoval měsíc starý rozhovor na chatu.

    Přeji hezký den a ještě jednou děkuji!!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti