Ric007

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 19 příspěvků - 1. až 19. (z celkem 19)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Seznam příspěvků #24618

    Ric007
    Participant
    Web

    No jo tip jako dobrej, ale když zadám do stránky:

    [wp_sitemap_page only=”post” sort=”name”]

    Tak mi to zobrazí kategorie a pod tím příspěvky. Ale ať dělám co dělám, tak mi to pořád řadí jen kategorie a ne ty příspěvky. To znamená potřeboval bych poradit příkaz, jak je třeba seřadit podle ABC, ID, čísla atd. Když zadám hodnotu sort=’id’, ‘name’, ‘slug’, ‘count’, ‘term_group’ , tak mi to přehazuje jen kategorie. Ale jinak super tip, potřebuji si s tím vyhrát :-)

    odpověď na téma: Problém s DOWNLOAD MANAGEREM #21733

    Ric007
    Participant
    Web

    Nainstaloval jsem Advanced TinyMCE button a zmizela v nastavení pluginu DM chybná chláška u ADD-ONS takže super

    Ale pořád mi nejde stáhnout soubor na webu. Vůbec nevím co v tom Advanced TinyMCE button mám nastavit kde a jak za shortcode.

    odpověď na téma: Problém s DOWNLOAD MANAGEREM #21731

    Ric007
    Participant
    Web

    Ano, přesně tak používám plugin WORDPRES DOWNLOAD MANAGER a stalo se mi to patrně aktualizací z verze 2.6 na 2.7. Přečtu si a vyzkouším kroky co jste mi poslal.

    Jen nechápu proč se to takhle rozhodilo. Nerad bych přišel o soubory co jsou tam nahrané.

    Teďka čtu ty kroky, migraci jsem udělal u všech souboru (ve sloupci MiGRATED je YES), ale nechápu jak mi může pomoct plugin Advanced TinyMce Button Add-on a co s ním mám dělat??? Nemohl byste mi lépe napsat postup, zase pořád učím s WORDPRESEM ale nikdy nevím všechno

    odpověď na téma: Problém s DOWNLOAD MANAGEREM #21727

    Ric007
    Participant
    Web

    Dostal jsem se ve WORPDPRESU do editoru pluginu – viz obrázek 2. Ale stejně nevím jak to tam mám upravit nebo pozměnit, nevím v čem je chybu soudruhu :-)

    odpověď na téma: Problém s DOWNLOAD MANAGEREM #21726

    Ric007
    Participant
    Web

    No vidíte to mě nenapadlo, ale pořád stejně nevím jak u pluginu změnit cestu aby to bylo správně

    odpověď na téma: Stránky v hlavním menu #19211

    Ric007
    Participant
    Web

    NADŘAZENÉ STRÁNKY V MENU – tak jsem to vyřešil, jak jste říkal přes odkazy a smazal URL adresy. Nakonec to šlo v pohodě, i když jsem to v nastavení MENU celé přeházel a stránky pak uložil jako koncepty.

    VELIKÉ OBRÁZKY – ten plugin mi nic nedělá. Jak jste to myslel, obrázkům by se neměly natvrdo nastavovat přesné rozměry, protože si s velikostí poradí šablona. Vždyt vždycky když je nahraju, tak musím nastavit jak chci aby byly velký. Nevím, asi budu muset to nastavit někde v tom Artisteer.

    PAGE NAVI – plugin mám sice nainstalovaný, ale dle nastavení tam to nemám – viz stránkování 1,2,3…8 Další. Podle mě to bude zase někde v nastavení šablony. Já vím, že už jsem to někde upravoval ale jak projíždím celé nastavení tak to nikde nemohu najít. Ani podle zdrojového kódu jsem nevyčetl, kde bych to našel. Asi to bude zase v té šabloně, takže musím přes Artisteer

    odpověď na téma: Stránky v hlavním menu #19183

    Ric007
    Participant
    Web

    Ahoj, šablonu jsem si vytvořil přes Artisteer a widget tam mám vložení jako menu na postranní panel. Tak jestli to není tím, že nemůžu nastavit neaktivní odkaz u nadřazených stránek. Ale nechme toho, já si pak s tím nějak poradím.

    Jen bych měl ještě nějakej dotaz! když vkládám nějaký obrázek do příspěvku a minimalizuji okno, tak mi ten obrázek zasahuje do textu. To stejné třeba funguje, když má někdo menší rozlišení. Existuje nějaký plugin, který by mi automaticky upravoval obrázek dle velikosti okna??? Díky zase za radu :-)

    odpověď na téma: Stránky v hlavním menu #19159

    Ric007
    Participant
    Web

    Tak nevím, nainstaloval jsem ten plugin ale nic to nedělá. Nadřazené stránky pořád jdou rozkliknout. A v NASTAVENÍ nikde nic nevidím, aby mohl plugin nějak pozměnit či nastavit.

    Asi to zkusím přes ty odkazy, kdy nastavím jako URL nějakou podstránku. Škoda, že to nejde dát bez URL, aby to nikam neodkazovalo.

    Spíš nevím když smažu URL odkaz proč mi to vždycky automaticky skočí zpět.

    No nic díky za pomoc, budu si muset s tím nějak poradit sám, ale štve mě to, jelikož je to prkotina. Jen to nefunguje! Díky a měj se Ric007

    odpověď na téma: Stránky v hlavním menu #19156

    Ric007
    Participant
    Web

    Nešlo by to spíš u těch nadřazených stránek, aby nikam neodkazovaly???

    odpověď na téma: Stránky v hlavním menu #19155

    Ric007
    Participant
    Web

    Aha tak tahle se to dělá, přes ty ODKAZY. No já mám právě vytvořené nadřazené stránky a ty sem chtěl, aby nikam neodkazovaly. Bylo by to lepší, pak při tvoření nové stránky ji přidat pod nadřazenou a ne to pak tady nastavovat ještě v menu. ale moc díky, tak to utvořím… jen jsem chtěl ještě optat, jestli jde do url něco nastavit, aby nikam neodkazovala. Když to nechám prázdné a kliknu na odkaz tak mi to hází – url neexistuje, a já bych chtěl, aby to prostě nikam neodkazovalo

    odpověď na téma: Stránky v hlavním menu #19148

    Ric007
    Participant
    Web

    Bohužel, smazáním url odkazu a napsáním # symbolu to nevyřeším. Buď se mi to smaže celé, anebo se přejmenuju na celé – trvalé příkazy jsem měnil na vlastní.

    Existuje tedy nějaký atribut, který by mi nechal hlavní složky v menu neaktivní??? Pořád nevím, co s tím a jak

    odpověď na téma: SIMPLE PRESS – ČEŠTINA #17094

    Ric007
    Participant
    Web

    Hele super ono to fakt pomohlo. Stáhnul jsem vše a nahrál dle návodu. Díky moc :-D

    Jinak s forem nemám moc zkušeností – zkoušel jsem bbpress a Phbb, ale nějak mi to nešlo a přišlo složité. Kupodivu tohle má zajímavé nastavení i potřebné theme. Jen doufám, že podpora vydrží co nejdéle, jelikož u tohoto Simple:Pressu opravdu nevím jak pak zkopíruju ty píspěvky do jiného pluginu.

    Ještě jednou fakt díky moc. Super :-D

    odpověď na téma: Rozlišení webu #17162

    Ric007
    Participant
    Web

    Ještě bych měl jeden dotaz, když vytvořím v menu stránku třeba s názvem HLAVNÍ a pod ní dvě podstránky. Jak nastavím, aby ta HLAVNÍ nikam neodkazala. Chci to jen aby na liště se najelo myší na HLAVNÍ a rozbalilo se okno s podstránkami, na které půjde pouze kliknout (ne tu HLAVNÍ)

    odpověď na téma: SIMPLE PRESS – ČEŠTINA #17092

    Ric007
    Participant
    Web

    Jiným pluginem to nebude…


    Ric007
    Participant
    Web

    Jojo díky za rady musím to pak vyzkoušet. Mám hosting. Tu češtinu mám přes FTP vše nakopírované a wp-config na cs_CS nastavený, ale stejně to nejede tak nevím :-(

    odpověď na téma: Plugin = smailík #16988

    Ric007
    Participant
    Web

    Super, díky moc.. Dělal to opravdu ten Jetpack

    odpověď na téma: Problém se stránkou a přihlášením #16954

    Ric007
    Participant
    Web

    Tak už se mi to podařilo rozchodit :-D

    odpověď na téma: Cizí hypertextový odkaz #16508

    Ric007
    Participant
    Web

    Konečně jsem se na chvilku k tomu dostal. Zajímavý je že jednou se ten odkaz na tom blogu zobrazí a jindy zase ne. Proto jsem jsem jej nemohl najít ve zdrojovém kódu na 29 řádku. Projel jsem v editoru vč. functions.php, ale nikde jsem jej nenašel. Tak jsem zkusil přeinstalovat šablonu a odebrat plugin Sociable, ale pořád ten odkaz tam zůstal. No zkusím jak říkáš Mirkekk vypnout všechny pluginy (nezdají se mi podezřelý, taková klasika). Nevím však jak mám vymazat ten paměť cache???

    odpověď na téma: Cizí hypertextový odkaz #16506

    Ric007
    Participant
    Web

    Myslíte tenhle řádek (29):

    <script type=’text/javascript’>var base_url_sociable = ‘http://www.tomas-martinec.cz/wp-content/plugins/sociable/'</script><script type=’text/javascript’ src=’http://apis.google.com/js/plusone.js’></script> <script type=’text/javascript’ security=”edarpan”>

    Nevím podle čeho jste to poznali, že je to v tomhle. Každopádně díky, v tom zdrojovém kódu se nevyznám. Mám tedy odinstalovat ten plugin Sociable nebo něco na tom řádku? Ještě pak mrknu na ten functions.php, jestli tam něco nezjistím, až se k tomu dostanu z práce a přepíšu. Nemáte nějakej typ na ochranu (plugin)? Sorry pořád se učím co kterej a jak umí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 19 příspěvků - 1. až 19. (z celkem 19)