Seznam příspěvků

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24616

    Ric007
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    sháním nějaký vhodný plugin, který by na stránce vygeneroval seznam publikovaných příspěvků. Bylo by fajn, kdyby si to každý uživatel dokázal setřídit podle sebe – ať už jako dle A-Z, čísla, tématu, rubrika atp. Ale nic vhodného jsem nenašel, aby si člověk s tím vyhrál.

    Osobně jsem používal W4 Post List, který dokázal alespoň vygenerovat A-Z seznam příspěvků, jenže po poslední aktualizaci mi to hází chybu na stránkách:

    W4 Post List Error: A list can load only once on the same page. ***This error is only visible to admins and won´t effect in search engine.

    Přitom mám shortcode jen jednou a na jedné stránce, tak nevím co s tím. Přesto bych uvítal plugin, který by dokázal rozřazovat do více kategorii – viz zmíňka již výše.

    Dokážete mi poradit???

    #24617

    mirekk
    Participant
    Web
    #24618

    Ric007
    Participant
    Web

    No jo tip jako dobrej, ale když zadám do stránky:

    [wp_sitemap_page only=”post” sort=”name”]

    Tak mi to zobrazí kategorie a pod tím příspěvky. Ale ať dělám co dělám, tak mi to pořád řadí jen kategorie a ne ty příspěvky. To znamená potřeboval bych poradit příkaz, jak je třeba seřadit podle ABC, ID, čísla atd. Když zadám hodnotu sort=’id’, ‘name’, ‘slug’, ‘count’, ‘term_group’ , tak mi to přehazuje jen kategorie. Ale jinak super tip, potřebuji si s tím vyhrát :-)

    #24619

    mirekk
    Participant
    Web

    Na podpoře pluginu je to řešeno

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti