Problém s DOWNLOAD MANAGEREM

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Ric007 a poslední změna je stará 9 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21724

    Ric007
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    mám problém s pluginem WORDPRESS DOWNLOAD MANAGER. Pravděpodobně po aktualizaci na novější verzi mi přestalo fungovat stahování, ID na webové stránce mám správně a migraci souborů v nastavení pluginu jsem taky provedl, ale pokaždé když kliknu na webu na odkaz tak mi to hodí bílé pozadí s textem:

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/pan-prstenu-lcg.cz/pan-prstenu-lcg.cz/wp-content/plugins/download-manager/functions.php on line 154 - 186.

    Nevíte prosím co s tím už si nevím rady? Předtím to všechno fungovalo ale po aktulizaci to nefunguje. Jak říkám ID mám zapsané správně a migraci souborů jsem provedl. Díky za pomoc!

    #21725

    mirekk
    Participant
    Web

    Proč máte v adrese dvakrát:
    /pan-prstenu-lcg.cz/pan-prstenu-lcg.cz/
    V tom bych viděl zásadní problém

    #21726

    Ric007
    Participant
    Web

    No vidíte to mě nenapadlo, ale pořád stejně nevím jak u pluginu změnit cestu aby to bylo správně

    #21727

    Ric007
    Participant
    Web

    Dostal jsem se ve WORPDPRESU do editoru pluginu – viz obrázek 2. Ale stejně nevím jak to tam mám upravit nebo pozměnit, nevím v čem je chybu soudruhu :-)

    #21728

    mirekk
    Participant
    Web

    Tipnul bych si, že máte binec na ftp a plugin je nainstalovaný jinde, než má být.
    Projděte si strukturu adresáře na ftp a zkontrolujte, jestli v adresáři pan-prstenu-lcg nemáte ještě jednou ten samý adresář a v něm složky wp-content/plugins/download-manager.

    #21730

    admin
    Keymaster
    Web

    Používáte konkrétně plugin WordPress Download Manager? Pokud jste plugin aktualizoval z verze 2.6.x na 2.7.x, tak je třeba ještě ručně provést další potřebné kroky.

    mirekk: Dvojitý název se v adrese občas objevuje, také jsem se s tím už někde setkal. Pokud to ale fungovalo před automatickou aktualizací, tak by to neměl být problém.

    Ric007: Obrázek se nenahrál, protože byl příliš velký (neukládejte ho ve formátu .bmp, ale stačí pouze .jpg). Aktualizoval jste plugin nebo i WordPress?

    #21731

    Ric007
    Participant
    Web

    Ano, přesně tak používám plugin WORDPRES DOWNLOAD MANAGER a stalo se mi to patrně aktualizací z verze 2.6 na 2.7. Přečtu si a vyzkouším kroky co jste mi poslal.

    Jen nechápu proč se to takhle rozhodilo. Nerad bych přišel o soubory co jsou tam nahrané.

    Teďka čtu ty kroky, migraci jsem udělal u všech souboru (ve sloupci MiGRATED je YES), ale nechápu jak mi může pomoct plugin Advanced TinyMce Button Add-on a co s ním mám dělat??? Nemohl byste mi lépe napsat postup, zase pořád učím s WORDPRESEM ale nikdy nevím všechno

    #21732

    admin
    Keymaster
    Web

    Doplňkový plugin Advanced TinyMCE button by měl umožnit vytvářet nové zkrácené zápisy (shortcodes) pro vkládání do příspěvků a stránek. Budete je asi muset zpětně nahradit, nevím, nezkoušel jsem…

    Můžete ještě zkusit nahrát nějaký nový soubor a zkusit ho stáhnout, zda se chyba třeba neobjevuje pouze pro dříve nahrané soubory. Myslím, že o původní soubory nepřijdete, zatím jen asi nejdou kvůli nějaké chybě stahovat… Každopádně pokud ještě nemáte, tak raději udělat zálohu celého webu :-)

    #21733

    Ric007
    Participant
    Web

    Nainstaloval jsem Advanced TinyMCE button a zmizela v nastavení pluginu DM chybná chláška u ADD-ONS takže super

    Ale pořád mi nejde stáhnout soubor na webu. Vůbec nevím co v tom Advanced TinyMCE button mám nastavit kde a jak za shortcode.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti