SIMPLE PRESS – ČEŠTINA

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6266

    Ric007
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s instalací češtiny u Simple Press fora. Stáhl jsem všechny potřebné soubory ve formátu *.mo nebo *.po s češtinou z http://glotpress.simple-press.com/projects, v souboru WP-CONFIG už jsem měl nastaveno define(‘WPLANG’, ‘cs_CZ’)takže jsem nic neměnil a v nastavení pluginu v záložce Integration – Storage locations je snad také vše v pořádku. Můžete mi poradit proč se mi ta čeština ve fóru nezobrazuje??? Kde jsem udělal chybu???

    #17091

    adam23
    Participant

    Něco podobného se mi taky stalo u jedné šablony, nakonec to způsoboval jeden plugin, doporučím tedy všechny deaktivovat a jestli čeština bude v pořádku, bude to způsobovat nějaký plugin…

    #17092

    Ric007
    Participant
    Web

    Jiným pluginem to nebude…

    #17093

    admin
    Keymaster
    Web

    Fórum Simple:Press je zajímavé, sice ani není v oficiálním adresáři WordPressu, ale vypadá velmi dobře.

    Lokalizace mi funguje bez problémů, jen pozor na umístění jednotlivých souborů. Administrace skoro není přeložena (asi 3 %) a pokud chcete češtinu hlavně na webu, tak musíte stáhnout lokalizační soubory pro příslušnou šablonu. Příklad:

    Po aktivaci fóra je nastavena výchozí šablona “Default”, ke které si musíte stáhnout češtinu (hlavně soubor spDefault-cs_CZ.mo, další .po soubor slouží hlavně pro úpravy) a tu nahrát do adresáře wp-content/sp-resources/forum-language/sp-themes. Tímto způsobem mám skoro všechno počeštěné.

    Mimochodem, proč jste nakonec zvolil toto fórum a jaké s ním máte zkušenosti?

    #17094

    Ric007
    Participant
    Web

    Hele super ono to fakt pomohlo. Stáhnul jsem vše a nahrál dle návodu. Díky moc :-D

    Jinak s forem nemám moc zkušeností – zkoušel jsem bbpress a Phbb, ale nějak mi to nešlo a přišlo složité. Kupodivu tohle má zajímavé nastavení i potřebné theme. Jen doufám, že podpora vydrží co nejdéle, jelikož u tohoto Simple:Pressu opravdu nevím jak pak zkopíruju ty píspěvky do jiného pluginu.

    Ještě jednou fakt díky moc. Super :-D

    #17095

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za zpětnou reakci! Osobně spíše doporučuji bbPress, ale pokud zatím vše funguje, tak by to neměl být problém (fórum Simple:Press se podle webu stále vyvíjí). A když se v budoucnu nějaký problém objeví, tak bbPress umí celé fórum naimportovat, takže nemusíte mít žádné obavy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti