niky79

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 19 příspěvků - 1. až 19. (z celkem 19)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Email o objednávce #22280

    niky79
    Participant

    A vi nekdo, jak vubec emaily ve Woo funguji? Par lidi mi rikalo, ze kdyz platite online, tak treba zakaznikovi a obchodnikovi neprijde ten automaticky souhrn objednavky, ale az email o tom, ze objednavka byly vyrizena.

    odpověď na téma: Přesměrování přihlášený/nepřihlášený uživatel #21943

    niky79
    Participant

    Vyreseno pluginem https://wordpress.org/plugins/redirection/, ktery jsem tam mel predtimn :)

    odpověď na téma: Woocomerce s jinym headerem #21194

    niky79
    Participant

    Super, to rozhodne vyzkousim.

    odpověď na téma: Registrace do WordPressu pouze s nejakym kodem #20852

    niky79
    Participant

    V podstate muj zamer je tento:
    – na webu 1 koupi produkt
    – emailem mu prijde invitation kod s odkazem

    Toto mam. A ted to, co potrebuji, aby se mohl zaregistrovat na webu 2 pouze s timto kodem. Bylo by samozrejme idealni, kdyby i samotny nakup mohl bezet ve WP, ale co jsem ss dival, ty pluginy podporuji pouze PayPal.

    odpověď na téma: Přesměrování po přihlášení #20851

    niky79
    Participant

    Trochu oživím toto téma. Existuje nějaký způsob, jak přesměrovat automaticky návštěvníka na stránku, ze které přišel na přihlašovací formulář?

    Tj. jsem na strance domena.cz/stranka1, odkud kliknu na odkaz pri prihlaseni (klasicky WP login). A po uspesnem prihlaseni jej presmerovat zpet na domena.cz/stranka1.

    odpověď na téma: Mobilní verze #20038

    niky79
    Participant

    Zdravim, rad bych oživil toto téma – jak udělat mobilní verzi WordPressu bez toho, abych k tomu použil nějaký plugin, který ji udělá. Situace je tato: na webu mam vlastní layout/šablonu a v HTML mám hotový návrh “mobilní verze”. Mé dotazy:

    – jakým způsobem tento design mobilní verze převést do wordpressu? Jako “další šablonu” ve stávající instalaci, nebo mám udělat na m.domena.cz udělat novou instalaci se stejnými přístupovými údaji jako má full verze? Nebude se tam pat nějak bít nastavení?
    – jakým způsobem zajistit detekci, tj. samotné použití mobilní verze (ať už přesměrováním uživatele na m.domena.cz nebo načtením druhé šablony) – zde je možné použít pluginn

    odpověď na téma: Přesměrování z homepage do kategorie #18718

    niky79
    Participant

    Predstavte si tuto zalozkovou stukturu:
    – Clanky
    — Podsekce 1
    — Podsekce 2
    — Podsekce 3

    Školení
    — Podsekce 1
    — Podsekce 2
    — Podsekce 3

    Na uvodní stránce chci zobrazovat Články ze všech jejich podsekcí a logicky chci, aby záložka Clanky byla vysvicena.

    Puvodni reseni, kdy clovek byl z homegage na strane serveru hned presmerovan na http://www.domena.cz/clanky, bylo nevyhovujici, neumím napsat ideální regurní vyraz. Takže momentálně je to tak, ze na homepage se pomoci toho pre_get_posts zobrazuji clanky z kategorie a vkladam odlisny header, ktery ma tu navigacni strukturu vygenerovanou staticky (coz nevadi, protoze je prakticky nemeni). A v te staticke strukture je proste uz zvyraznena ta zalozka Clanky.

    odpověď na téma: Přesměrování z homepage do kategorie #18716

    niky79
    Participant

    mirekk: to bylo řešení, které jsem použil jako první. Problém s ním je v tom, že jsem nedokázat sestavit takový regularni vyraz, pokud treba chci použít sledovaci UTM odkazy od Google, dělalo to všelijaké problémy.

    Zatim jsem pouzil reseni od admina, to pre_get_posts. A zvyrazneni aktualni navigace jsem pak udelal tim, ze pro homepage vkladam header-home.php, kde je to menu proste vygenerovane staticky.

    odpověď na téma: Přesměrování z homepage do kategorie #18712

    niky79
    Participant

    “Zkoušel jsem si nastavit jednu z rubrik, aby se zobrazovala na úvodní stránce a i menu perfektně funguje tak, že je zvýrazněna úvodní stránka”

    Jenze ja nepotrebuji zvyraznit uvodni stranku v menu. Ja potrebuji zvyraznit tu konkretni kategorii. K tomu samozrejme nedochazi, protoze clovek se nenachazi v kategorii, ale na homepage…

    Samozrejme bych mohl pro index vlozit tu navigaci “statickym způsobem”, jiz vygenerovanou, ale to mi neprijde jako koser pristup.

    odpověď na téma: Automatický přesun příspěvku do jiné kategorie #18480

    niky79
    Participant

    Super, děkuji. Samozřejmě jsem hledal, ale “přepnutí kategorie” mě opravdu nenapadlo :D

    odpověď na téma: Vybraná kategorie jako homepage #18206

    niky79
    Participant

    S .htacces bylo prvni, co jsem zkousel. Bilo se to s permalinky ve WordPressu a nejsem v tom natolik znaly, abych to vyresil. Nakonec jsem pouzil presmerovavaci plugin Redirection :D


    niky79
    Participant

    jj, jsou. Pouzivam je proto, ze jsou prehledne, daji se snadno predelat a nemaji milion loop pro index, pro kategorie, pro single atd. Diky za tip, pridam:

    if ( function_exists( 'add_theme_support' ) )
    add_theme_support( 'post-thumbnails' );

    do functions. php.


    niky79
    Participant

    Ooops, koukám, že to věc šablony, použil jsem nějaké starší, ve kterých se lépe orientuji :(

    odpověď na téma: bbPRESS a neustále odhlasovani od WordPressu #17153

    niky79
    Participant

    Ano, dělal to BBpress. Smazat ho přes FTP bylo to první, co jsem chtěl udělat, ale nemohl jsem ho tam najit. Pak jsem se za hodinu vratil k PC a uz tam byl. Diky.

    odpověď na téma: Homepage – články ve dvou sloupcích #16650

    niky79
    Participant

    Pardon, stal jsem si na vedení – puvodne jsem to chtěl udělat přes float: left a float: right, nakonec mi docvaklo, ze to mohu vse udelat pomoci float:left a zadne dalsi upravy k tomu nepotrebuji.

    odpověď na téma: Plugin pro download manager s "dočasnými odkazy" #16630

    niky79
    Participant

    Ano, tem mám také v oku, ale spíše jsem chtěl něco jednoduššího a ideálně zdarma ;-)

    odpověď na téma: Plugin pro "hlavní články" jako na zive.cz nebo mobilmania.cz #15723

    niky79
    Participant

    Ale ja nepotrebuji specialni razeni prispevku :-) Ja potrebuji ten listovaci box :)

    odpověď na téma: Plugin pro Facebook, jak jej vlozit do sablony #15707

    niky79
    Participant

    admin: diky za navedeni. Kouknul jsem do kodu a opravdu to tam je. Jen se to nezobrazuje, ale to bude asi nejaka CSS vec. Diky!!!

    Edit: nezobrazovalo se tam toto, protoze tam chybel ten JS:

    <div id="fb-root"></div>
    <script>(function(d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
    if (d.getElementById(id)) return;
    js = d.createElement(s); js.id = id;
    js.src = "//connect.facebook.net/cs_CZ/all.js#xfbml=1&appId=XXYZ";
    fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
    }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

    odpověď na téma: Prepinani mezi perexy několika články ala "zive.cz" #7768

    niky79
    Participant

    Zdravim, vyzkousim, na tyto pluginy jsem vubec nenarazil (pri hledani jsem pouzival jina klicova slova jako “tabbed posts” atd.)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 19 příspěvků - 1. až 19. (z celkem 19)