Mobilní verze

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (6 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  Patrik34 a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1423

    nonbrake
    Participant

    Dobrý den, má někdo zkušenosti s mobilní verzí pro wordpress?

    Nejde mi o responsive design, ani o využití pluginu (třeba WPtouch).

    Chtěl bych udělat mít druhé (mobilní) téma, které by běželo současně + rozhodování pomocí user-agenta, zda jít na mobilní verzi nebo na plnou verzi. Má s tím někdo nějaké zkušenosti nebo ví o nějakém řešení pro WP? Díky

    #10578

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Osobně doporučuji WordPress Mobile Pack. Tento plugin disponuje vším, co člověk potřebuje a je funkční. Používám ho na m.neteyes.cz ke své plné spokojenosti.

    Odkaz: http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mobile-pack/

    Srovnání: http://www.dailyblogtips.com/10-mobile-plugins-for-wordpress/

    S Pozdravem,

    Neteyes.cz.

    #10579

    nonbrake
    Participant

    Na ten jsem se díval, vyzkouším, i když má docela staré datum aktualizace.

    #10580

    admin
    Keymaster
    Web

    Téměř každý ze známějších pluginů pro mobilní verzi webu má v sobě obsaženou nějakou mobilní šablonu, kterou nasazuje podle toho, zda uživatel přistupuje z mobilního zařízení. Těžko se pak doporučuje nějaký plugin (či šablona), protože má každý trochu jiný vkus.

    Kromě zmíněných pluginů (WPtouch a WordPress Mobile Pack) můžete vyzkoušet ještě např. WP Mobile Detector či Wapple Architect Mobile Plugin for WordPress.

    Nebo si můžete udělat vlastní mobilní šablonu a pak použít nějaký jednoduchý plugin (klíčová slova hledejte mobile detector), který umožní automatické rozpoznávání zařízení a přepínání na mobilní šablonu…

    #20038

    niky79
    Participant

    Zdravim, rad bych oživil toto téma – jak udělat mobilní verzi WordPressu bez toho, abych k tomu použil nějaký plugin, který ji udělá. Situace je tato: na webu mam vlastní layout/šablonu a v HTML mám hotový návrh “mobilní verze”. Mé dotazy:

    – jakým způsobem tento design mobilní verze převést do wordpressu? Jako “další šablonu” ve stávající instalaci, nebo mám udělat na m.domena.cz udělat novou instalaci se stejnými přístupovými údaji jako má full verze? Nebude se tam pat nějak bít nastavení?
    – jakým způsobem zajistit detekci, tj. samotné použití mobilní verze (ať už přesměrováním uživatele na m.domena.cz nebo načtením druhé šablony) – zde je možné použít pluginn

    #20693

    lucky.man
    Participant
    Web

    Přidávám se k dotazu.

    #37091

    Patrik34
    Participant

    Takiež mám problém s mobilnou verziou webu. Vie mi niekto odporučiť špecialistu? Ziadna velka praca, len pár rad, poprípade spolupraca :)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti