Registrace do WordPressu pouze s nejakym kodem

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Registrace do WordPressu pouze s nejakym kodem

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  niky79 a poslední změna je stará 9 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20842

    niky79
    Participant

    Zdravim., mam tento dotaz. Mám WordPress, kde chci mít nějaký prémiový obsah, který má být dostupný pouze registrovaným uživatelům. Jde nějakým způsobem udělat, aby registrace byla povolena pouze těm, co znají nějaký kód? (Kód se rozesílá externě mimo WordPress).

    Zkoušel jsem i nějaké systémy pro subscription (konkrétně Membership a Paid Memberships Pro, ale jejich problémem je omezené množství platebních bran (defacto jen PayPal) a chybí tam něco, jak by uživatel mohl získat přístup “jiným způsobem”, třeba zadáním invite kódu, aby tady nemusel platit nic.

    #20848

    admin
    Keymaster
    Web

    Nevím, jestli jde pouze o registraci na základě zaslaného kódu (invitation code) nebo i případnou platbu u ostatních registrovaných uživatelů bez kódu?

    Registraci s kódem by měl umět např. plugin Register Plus Redux. Dále existují i pluginy, kde můžete kódy spravovat přímo ve WordPressu a také odtud odesílat emaily s pozvánkami, např. WP-Invites či Secure Invites. Ono je logické, že by měly být kódy spravovány ve WordPressu, aby pak mohly být zrovna kontrolovány. Ale každý z pluginů umí něco trochu jiného, takže to asi budete muset vyzkoušet, zda se to splňuje požadavky… A dejte prosím vědět, pokud nějaký z navrhovaných pluginů použijete…

    #20852

    niky79
    Participant

    V podstate muj zamer je tento:
    – na webu 1 koupi produkt
    – emailem mu prijde invitation kod s odkazem

    Toto mam. A ted to, co potrebuji, aby se mohl zaregistrovat na webu 2 pouze s timto kodem. Bylo by samozrejme idealni, kdyby i samotny nakup mohl bezet ve WP, ale co jsem ss dival, ty pluginy podporuji pouze PayPal.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti