Prepinani mezi perexy několika články ala "zive.cz"

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Prepinani mezi perexy několika články ala "zive.cz"

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  niky79 a poslední změna je stará 13 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #849

    niky79
    Participant

    Zdravim, netusite nekdo, jaky pouzit plugin, pokud chci mit nekde na strance nekolik perexu clanku a prepinat se mezi nimi (bez ). Mam na mysli neco jako na zive.cz, pod vyhledavanim, tu sekci “Neprehlednete”.

    Vyzkousel jsem plugin rotating post, jenze ten neumoznuje vybrat, jaky clanky chci zobrazit – zobrazuje je pouze podle data. Idealne, kdyby to slo treba podle nejakeho konkretniho stitku.

    #7767

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Rotating Posts by měl umět i výběr rubriky, ze které se budou zobrazovat příspěvky (menu Nastavení – Rotating Posts – Show posts from category).

    S výběrem článků podle štítku však bude asi problém, prohlížel jsem několik pluginů a většinou to neumožnují (pouze podle rubriky nebo pak konkrétních vybraných příspěvků/stránek). Přehled několika pluginů můžeš prozkoumat zde, případně zkus ještě dál hledat v oficiálním adresáři pluginů klíčová slova “slider” či “content slider”.

    Z těch nejlepších pluginů bych asi zmínil následující:

    Smooth Slider – moc pěkný plugin, funguje tak, že si u příspěvku/stránky zaškrtnete, zda má být jeho součástí (podobně jako např. Easing Slider).

    Promotion Slider – funguje trochu jinak, upoutávky si vytváříte v administraci samostatně (negenerují se tedy z konkrétních článků).

    iSlidex – další zajímavý plugin s mnoha možnostmi nastavení.

    WP Nivo Slider – výběr je možný na základě rubriky.

    Jinak je také možné najít nějaké samostatné řešení (např. jQuery plugin či Flash) a do WordPressu ho integrovat (= vytvořit nový plugin).

    P.S. Na zive.cz to podle mě mají celé naprogramované jako vlastní řešení…

    #7768

    niky79
    Participant

    Zdravim, vyzkousim, na tyto pluginy jsem vubec nenarazil (pri hledani jsem pouzival jina klicova slova jako “tabbed posts” atd.)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti