Karel80

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Meta Description plugin All in One SEO plugin #39407

    Karel80
    Participant

    Ahoj, za mě jsou stránky pěkné, ale nevím jestli to tak působí jen na mě, ale vidím tam takový artový softporn než stránky plastického chirurga. Koukni třeba tady, to je prémiová klinika plastické chirurgie v Praze a přijde mi, že tam je úplně jasné, čím se prostě zabývají.

    odpověď na téma: Kurs #39063

    Karel80
    Participant

    Mě by zajímaly v této době především online kurzy. Chtěl bych využít současné situace, kdy jsem na nařízeném home office a alespoň se nějakým způsobem rozvíjet a sebevzdělávat. Moje žena si zase dělá takové různé kurzy. A myslím, že je to potřeba chytit situaci za pačesy a pracovat na sobě.

    odpověď na téma: Zobrazování galerie #38638

    Karel80
    Participant

    Zdravím, a jak by jste si představovala to zobrazení těch fotek, jakože úplně každou zvlášť a nebo podobně jak je to třeba tady na tom webu? Jako zobrazení fotky každé zvlášť třeba s popisem a nebo jen samostatně galerii fotek jen na prohlížení, co se týká toho zobrazení. Já osobně tomu taky moc nerozumím proc se vám to tak děje. S pozdravem Karel

    odpověď na téma: České služby – Uloženka + ČP? #38636

    Karel80
    Participant

    Dobrý den, snad nebude vadit dotaz. Pokud bych se rozhodl mimo těchto doručovatelských služeb ještě pro jiné, dal by se i přidat plugin i s tímto rozšířením. Každý zná tyhle klasické služby, ale třeba tuhle, kterou bych chtěl využívat na doručování balíčků do zahraničí nikdo moc nezná.

    odpověď na téma: WooCommerce a EET #38615

    Karel80
    Participant

    Zdravím, co je to ten woocommerce? Nějakej platební portál pro eshop.. A nebo nějaký portál vlastně taková aplikace pro mobil takže můžete dělat evidenci tržeb přes mobil a vlastně kdekoliv.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti