Meta Description plugin All in One SEO plugin

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Meta Description plugin All in One SEO plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Karel80 a poslední změna je stará 2 roky, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32145

    tomason11@post.cz
    Participant

    Ahoj všichni,

    chtěl bych poprosit o radu. Vytvořil jsem pro známého (doktora) stránku http://www.docteur-mertens.fr, ale máme problém s meta description. Nepropisuje se nám jak by mělo, nainstalovali jsme plugin All in One SEO (asi před měsícem) a nadefinovali Meta Title a Meta Description pro jednotlivé stránky a podstránky. Avšak ve výsledcích vyhledávání Google vidíme rozdílný propis meta description, meta title je v pořádku, ten se propíše přesně jak je nadefinovaný v pluginu, ale meta desription se propisuje z textu jednotlivých stránek.
    Zde je příklad:
    V pluginu nastaveno: L’augmentation mammaire est l’intervention de chirurgie esthétique du sein la plus réalisée dans le monde. Par implants mammaires ou transfert de graisse.
    Propisuje se: Symbole de féminité, les seins occupent une place fondamentale dans la perception de l’image de la femme. La notion de beauté d’une poitrine est subjective … -> což jsou první věty z texte stránky

    Koukal jsem, že ve zdrojovém kódu je uvedeno dvakrát meta description (viz příloha – červené rámečky “bráno z jiné stránky, proto je tam jiný text”). Možná toto by mohlo způsobovat tento problém, ale nejsme v těchto věcech silný a potřebuji od někoho pomoc.

    Web je vytvořen na koupené šabloně s modifikací style.css, běží na wordpressu 4.7.3

    Prosím o radu.

    Předem moc děkuji.

    Tom

    #39407

    Karel80
    Participant

    Ahoj, za mě jsou stránky pěkné, ale nevím jestli to tak působí jen na mě, ale vidím tam takový artový softporn než stránky plastického chirurga. Koukni třeba tady, to je prémiová klinika plastické chirurgie v Praze a přijde mi, že tam je úplně jasné, čím se prostě zabývají.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti