Kurs

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  Karel80 a poslední změna je stará 3 roky, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2607

    AKM
    Participant
    Web

    Docela by mě zajímalo jestli existují nějaké kursy ve, kterých se vyučuje programování především WordPressu.

    Taky by mě zajímalo jestli se někdo zabývá dodávkou jednotlivých prací – služeb ne celých stránek.

    #13919

    admin
    Keymaster
    Web

    Školení pro pokročilé uživatele plánoval kolega, ale bohužel se k tomu myslím zatím nedostal… Existují i další školení, spíše určená pro začínající uživatele (zkuste hledat klíčová slova “školení WordPress”). Pokud chcete přímo programovat, tak budete muset nejdříve navštívit několik souvisejících školení, a to např. PHP, HTML, Javascript (zejména jQuery) a základy CSS. Až budete trochu obeznámen s těmito oblastmi, tak už stačí jen prostudovat anglický manuál WordPressu a sledovat jeho postupný vývoj…

    Ano, na fóru radíme zdarma, ale provádíme i jednotlivé práce přímo na zakázku, stačí napsat podrobnosti na email pavelevap@separatista.net

    #13920

    AKM
    Participant
    Web

    Dobrý den, přišla mi nabídka kurzu. Nemáte někdo nějaké reference případně jiné informace.

    http://www.is4tech.cz/index.php/it-kurzy/it-kurzy-tvorba-webu/wordpress.html

    #13921

    ScheRas
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    žádnou referenci bohužel nemám, jen Vám mohu sdělit svůj názor, který jsem nabyl po přečtení programu kurzu. Pokud jste uživatelem wordpressu (čtěte už jste ho někdy viděl, víte jak to funguje a i jste třeba vytvořil nějakou šablonu) nebude kurz imho přínosný. Zdá se mi, že všechny informace lze najít jednodušše na internetu a jsou součástí každého tutoriálu pro práci s wordpressem.

    #13922

    Musilda
    Participant
    Web

    O uspořádání kurzu jsem už také uvažoval, ale za největší problém považuji právě stanovení obtížnosti kurzu. Pokud bude kurz obecný, zkušenější uživatele to odradí a pokud by se probíraly odbornější věci, je otázkou, jaký by o to byl zájem.

    #39063

    Karel80
    Participant

    Mě by zajímaly v této době především online kurzy. Chtěl bych využít současné situace, kdy jsem na nařízeném home office a alespoň se nějakým způsobem rozvíjet a sebevzdělávat. Moje žena si zase dělá takové různé kurzy. A myslím, že je to potřeba chytit situaci za pačesy a pracovat na sobě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti