jkucera70

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Změna loga – hlavičky – podle datumu nebo události #36963

    jkucera70
    Participant

    samozřejmě ne vánoce s pomlázkou, ale velikonoce ;-)

    odpověď na téma: Změna URL adresy v nastavení WP – nefunkčnost webu #25780

    jkucera70
    Participant

    Zdravím všechny,
    podobný problém, ale z opačné strany. Stáhl jsem si stránky a nahrál do xamppu. Když příslušnou stránku zobrazuji lokálně přímo z adresáře xampp, tak se zobrazí. Když kliknu na odkaz v menu toho webu, tak mě vykopne na internet na původní web. To samo se děje při přihlášení do administrace – wp-login – se mi zobrazí, ale po zadání hesla opět šup z lokálu na internet.
    Bude tam něco s odkazy, ale wp-options jsem upravil (položka home tam ale vůbec nebyla).
    Poradíte někdo?

    odpověď na téma: Nefunkční odkazy na rubriky #20906

    jkucera70
    Participant

    No tak nakonec jsem na to přišel sám. Dělá to plugin WP No Category Base. Sice odstraní z webové adresy nevzhledný text category, ale zároveň vypne i tvorbu odkazů na příslušné kategorie.

    odpověď na téma: Zmizely rubriky #18817

    jkucera70
    Participant

    Chytrému napověz a hloupého kopni.
    Tak na vině je tento pluging WP No Category Base, který po výše uvedené změně přestal fungovat a nepomohla ani odinstalace, smazání a pročištění databáze a tabulek. Tak ho holt nebudu používat.

    odpověď na téma: Automatické ukládání #16444

    jkucera70
    Participant

    Po kratší odmlce jsem se k webu vrátil. Používám českou verzi. Prohlížeč Mozilla. Zkoušel jsem pluginy odinstalovat, ale nic nepomohlo. Nicméně pokud si dobře vzpomínám, tak tento problém jsem měl od začátku instalace WP. Zajímavé je, že když chci stránku odstranit, objeví se mi porovnání verzi …. http:// … wp-admin/revision.php?revision=6958&action=trash&_wpnonce=7750f37c3d a když chci vybrat správnou verzi, tak se mi objeví výpis verzí, ale odstranic nic nejde. V seznamu stránek vidím název dané stránky, když ji rozkliknu, tak se jmenuje např. 8056-autosave. Jediná možnost jak dát vše dopořádku je stránky vymazat i z koše a pak ji znovu pracně nastavit.

    Našel jsem v manuál WP nějaký návod na revize stránek, který odpovídá tomu, co mi na stránkách děje. Je tam taky postup, jak to vypnout wp-config.php:

    define ('WP_POST_REVISIONS', 0);

    Vyzkouším, uvidím.

    Napadlo mě, jestli to nejde nějak přímo zrušit v .htaccess

    odpověď na téma: Vyhledávací formulář Search #16433

    jkucera70
    Participant

    Používám Mantra. Widget Search tam je. Umístnit do sideberu nebo i do stránky jde. Spíše bych ho potřeboval dát jinam – nejlépe někam do prostoru hlavičky, nejlépe do stejného řádku jako je menu

    odpověď na téma: Mantra themes – úprava #15420

    jkucera70
    Participant

    Kde v editoru to najdu. Procházel jsem to, ale nikde to tam nevidím. Já to potřebuju dostat z patičky. Odkaz na autory pak umístním jinde.

    odpověď na téma: Rotátor reklam #15358

    jkucera70
    Participant

    Děkuji moc. Prošel jsem celkem dost pluginů, ale některé nefungují, např. uvedený Banner Manager. Jiné zpravidla umí tady toto: Uživatel vloží někam banner, je možno stanovit počet impresí. Já mám na mysli, že registrovaný uživatel stránek vloží někde svůj banner nebo textový odkaz. On sám bude vidět jen jaké bannery nebo odkazy má vloženy. Všechny odkazy budou v nějakém společném úložišti a z tohoto společného úložiště se pak budou tyto bannery nebo odkazy zobrazovat na stránkách, v příspěvcích, zkrátka tam, kde bude určeno.

    odpověď na téma: Automatické mazání příspěvků #14766

    jkucera70
    Participant

    Použil jsem Auto Prune Posts. Splnil moje očekávání. Na web si stahuju aktuality pomocí RSS, které mám v sekci Aktuality anebo “Stalo se během 24hod”. Jelikož je naprosto zbytečné ponechávat v příspěvcích starší zprávy, tento plugin umí příspěvky přesunout do koše po určené době. V mém případě maže zprávy starší 24hod. Pak už jen stačí jednou za čas vysypat koš.

    Děkuji za pomoc.

    odpověď na téma: FeedWordPress – RSS čtečka a prezentátor #14718

    jkucera70
    Participant

    Chvilku přemýšlení a už to běží. Bylo nutno nastavit autora příspěvků, který tyto převzaté příspěvky “píše a přidává” s příslušným právem.

    odpověď na téma: Placené členství #12804

    jkucera70
    Participant

    Vyzkoušel jsem toho celkem hodně a nakonec používám Paid Membership Pro – neplacenou verzi. Trošku jsem musel upravit role pomocí User Role Editor.

    odpověď na téma: Stránky se nezobrazují #14237

    jkucera70
    Participant

    Jo, tak takto jednoduché to bylo. Stačilo použít trvalé odkazy.

    Díky moc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti