Automatické mazání příspěvků

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Automatické mazání příspěvků

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2912

    jkucera70
    Participant

    Hledám nějaký plugin (nebo i nějaké nastavení), které by automaticky mazalo staré příspěvky. Už jsem na nějaký narazil (Post Expirator), ale nebyl aktualizovaný, resp. byl pouze do verze 3.4.2
    Zkrátka potřebuju např. 1 týdně vymazat a úplně odstranit z disku starší příspěvky.
    Díky

    #14765

    admin
    Keymaster
    Web

    Další tipy na pluginy naleznete v souvisejících vláknech.

    Máte pravdu, že plugin Post Expirator byl sice aktualizován před měsícem, ale podle problémů ve fóru a negativního hodnocení to nevypadá dobře (i když autor brzy slibuje novou verzi, můžete případně vyzkoušet vývojářskou verzi).

    Existuje ale mnoho podobných pluginů, i když většina funguje na principu, že u každého příspěvku nastavíte, kdy má být smazán (expirován). Našel jsem ještě další pluginy, které to umožňují dělat hromadně a najednou dle vlastního nastavení, ale nevím, jestli to bude přesně vyhovovat. Vyzkoušet můžete např. pluginy Bulk Delete nebo Auto Prune Posts. Většina je sice uváděna jako kompatibilní s WordPressem 3.4.2, ale myslím, že by měly bez větších problémů fungovat… Uvítáme případné zkušenosti!

    #14766

    jkucera70
    Participant

    Použil jsem Auto Prune Posts. Splnil moje očekávání. Na web si stahuju aktuality pomocí RSS, které mám v sekci Aktuality anebo “Stalo se během 24hod”. Jelikož je naprosto zbytečné ponechávat v příspěvcích starší zprávy, tento plugin umí příspěvky přesunout do koše po určené době. V mém případě maže zprávy starší 24hod. Pak už jen stačí jednou za čas vysypat koš.

    Děkuji za pomoc.

    #14767

    admin
    Keymaster
    Web

    jkucera70: Díky za zpětnou reakci! Podobné příspěvky jsou pro další návštěvníky důležité, protože občas dáme sice na výběr několik různých možností, ale osobní zkušenosti jsou určitě zásadní…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti