Mantra themes – úprava

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3257

    jkucera70
    Participant

    Nevíte někdo jak odstranit ze zápatí stránky informace, že se jedná o šablonu Mantra a že je web zhotoven pomocí WordPress? Díky předem

    #15419

    Dalibor Černocký
    Participant
    Web

    Samozřejmě to jde v editoru, ale autoři šablony napsali do FAQ:

    Can I remove the copyright text in the footer?

    We strongly recommend that you don’t. It’s the only thing we ask in return for all our hard work over this FREE theme. Don’t expect any kind of support from us if you remove it without our approval.

    #15420

    jkucera70
    Participant

    Kde v editoru to najdu. Procházel jsem to, ale nikde to tam nevidím. Já to potřebuju dostat z patičky. Odkaz na autory pak umístním jinde.

    #15421

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Je to většinou v souboru footer.php, ale autoři toto často maskují pomocí různých víceúčelových funkcí (tak aby to člověk jen tak nevymazal), takže těžko říct jak to v tom kódu bude vypadat – nejlepším řešením je podívat se na web jako uživatel, najít třídu nebo ID daného prvku a zkusit jej vyhledat v souboru. Samozřejmě editací ztrácí šablona na oficiálnosti – pokud to samostatně zrušíte.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti