Zmizely rubriky

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18816

    jkucera70
    Participant

    Na webu jsem měl nainstalován WP Super cache a změnil jsem ho za W3 Total cache. Úplně mi to rozbilo strukturu webu, tak jsem W3 odinstaloval a vrátil se zpět k Super.
    Nicméně mi zmizely někam Rubriky. Příspěvky jsou nadále správně do rubrik zařazeny, ale na stránce Rubrik není vůbec žádná. Zkusil jsem jednu rubriku založit znovu ručně, ale když se založila s pořadovým číslem 2, tak mi došlo, že ta původní tam někde je. Když jsem si dal vyhledat zvolenou rubriku, tak ji to našlo. Když si volám z menu příspěvky z rubrik, tak Page Not Found. Nevíte někdo co s tím.

    #18817

    jkucera70
    Participant

    Chytrému napověz a hloupého kopni.
    Tak na vině je tento pluging WP No Category Base, který po výše uvedené změně přestal fungovat a nepomohla ani odinstalace, smazání a pročištění databáze a tabulek. Tak ho holt nebudu používat.

    #18818

    admin
    Keymaster
    Web

    To je zajímavé, podle uživatelů plugin WP No Category Base většinou bez problémů funguje s nejnovější verzí WordPressu. Nemohl to být spíše nějaký další konflikt, např. s cachovacím pluginem? Mimochodem nejnovější verze pluginu WordPress SEO už tuto funkci (tedy odstranění rubrik z URL) umí také.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti