wedos

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Nefunkční web jen v určitých hodinách #8177

    wedos
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    pokud se bude problém opakovat nebo bude přetrvávat, tak nám napište. Obraťte se na naši podporu a můžeme to celé sledovat a případně najít řešení.

    Od toho naše podpora je a není ostuda nebo otrava nám psát.

    odpověď na téma: Bílá stránka #7964

    wedos
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    děkujeme za pozitivní reakci.

    Předevčírem jsme oslavili hranici 10.000 aktivních domén a to nás motivuje k dalšímu zdokonalovaní našich služeb.

    Pokud jde o podporu, tak jsme k dispozici prakticky nonstop, ale oficiálně budeme mít čas podpory ještě dočasně kratší. U nás by neměl být žádný mail bez odpovědi anebo na ni dlouho čekat. Většina věcí se vyřeší přes chat, kde poradíme se vším co je potřeba. Nejčastěji to jsou zrovna migrace webů k nám.

    Pokud jde o nastavení serverů, tak zjistím, ale primárně jde asi o to, že používáme blade servery FUJITSU s 2 x XEON poslední generace, minimálně 24 GB RAM, disková pole FUJITSU a databáze oddělené a také na blade serverech FUJITSU. Servery nepřetěžujeme. Máme tam přesně definovaný počet webů a nic víc. Na serverech je tedy minimální zátěž (v řádu jednotek procent) a dostatek volné RAM (cca 10GB vždy k dispozici). Možná to někomu přijde jako plýtvání, ale díky tomu to vše funguje.

    WordPress je u nás hodně populární, právě proto, že u nás funguje a není problém s výkonem. Reálně je u nás několik stovek (brzo již tisíc) webhostingů s WordPressem. Máme weby s WordPressem, které mají 10 tisíc a víc přístupů za den.

    odpověď na téma: migrace hostingu #7939

    wedos
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    dovolte, abychom reagovali.

    Naše podpora poradí s instalací, nastavením a i migrací webů. Snažíme se zákazníkům poradit tak, aby jim vše fungovalo jak má.

    Stačí napsat přes kontaktní formulář nebo přes chat.

    odpověď na téma: Bílá stránka #7960

    wedos
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    dovolte, abychom reagovali.

    U nás je Memory_Limit 128MB. Výkon serverů je bez problémů, protože servery nepřetěžujeme. Používáme značkové servery FUJITSU a již jich máme přes 60 fyzických za necelých 6 měsíců provozu.

    Naše podpora poradí s instalací, nastavením a i migrací webů.

    Detaily o našem projektu jsou na http:// datacentrum.wedos.com . Nic netajíme, nic nezastíráme. U nás na nikoho nečeká žádné nepříjemné překvapení.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti