Bílá stránka

Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (5 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  wedos a poslední změna je stará 13 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Autor
    Příspěvky
  • #893

    majthu
    Participant
    Web

    Dobrý den, poradíte mi prosím, co s bílou obrazovkou, která na mě vyskočí po instalaci pluginů? Pročetla jsem si zde fóra, přes FTP nainstalovala plugin pure php localization,ten mi šel i aktivovat bez bílé obrazovky. Pak jsem nainstalovala wp memory usage, ale ten už se mi opět díky bílé obr. nepodařilo aktivovat…

    Jinak je to vždy stejné. Jakmile jsem nainstalovala jakýkoliv plugin, zbělá mi celá obrazovka. Po smazání pluginu přes FTP se mi opět admin mod WP objeví. Nejsem programátor, a tak si nevím rady. Zkusila jsem i různé prohlížeče a v IE mi to hlásí chybu 500 – probíhá údržba webu a chyba v programování :-(…ráda bych web zkrášlila a doplnila…pomůžete mi prosím? Hosting mám přes xhosting.cz a web je http://www.thunova.cz.

    Děkuji moc za pomoc,MTh.

    #7954

    Lukenzi
    Participant

    1) Aktualizoval bych na nejnovější verzi wp

    2) Pokud nemáš na hostingu alespoň tarif “STANDARD” tak s bílou počítej, díky nízkému memory_limitu ji uvidíš často…

    3) Ehm jak koukám na ty ceny…za stejné peníze bys mohla mít i 3x větší memory_limit jinde

    Jinak nějaké rady…jestli ti nevadí angličtina, nedávej wp do češtiny, teda administraci. Web si můžeš do češtiny přeložit “natvrdo” v šabloně. Tohle ti ušetří pár Mb na paměti, pak ještě povypínat zbytečné pluginy a…víc asi nic.

    #7955

    majthu
    Participant
    Web

    Hmmm, to je tak, když člověk začíná a moc se neorientuje…”Standard” mám, ale asi mi to je k ničemu, # Memory limit : 33 MByte;# Memory usage : 26.38 MByte …přitom jsem min. týden spustila první sekci a už je skoro 80% memory pryč. Jestli víš o lepším hostingu, pls. o doporučení. Chybí mi zde flexibilita a 2 a více dní response time mi přijde dlouho.

    Cílem je udělat ještě jednu subdoménu, pod kterou bych ráda přesunula školní projekt, který jsme dělali ve WP a přijde mi škoda ten web jen tak zahodit http://kitlab.pef.czu.cz/1011zs/ete77e/27/, dalo to dost práce. WP mě baví a učím se, ale na bílou obrazovku tedy koukat pořád nechci…

    AJ neva.

    Moc díky.

    #7956

    mirekk
    Participant
    Web

    Já osobně odcházím od pipni.cz a přejdu na WEDOS – http://hosting.wedos.com/

    Přemýšlím nad tím delší dobu a jdu do toho, reference ze všech stran dobrý

    #7957

    majthu
    Participant
    Web

    Díky za tip. Teď na to koukám http://hosting.wedos.com/cs/webhosting/konkurence.html …a ta cena je tedy úplně jiná – si sypu popel na hlavu…

    #7958

    Lukenzi
    Participant

    Wedos je vpohodě, ale na nějaké rozsáhlejší projekty bych asi volil něco jiného, z toho důvodu, že tarif wedosu je pevně daný a nelze na něm nic mněnit. V případě , že by jste časem potřebovali např. povolit nějaké php rozšíření máte prostě smůlu. Ale na “běžné” weby je ideální.

    Taky bych možná doporučil i http://www.endora.cz. V základu pro malé weby je zdarma s malou reklamou a memory_limitem 48Mb. S tarifem “plus” za 15kč/měsíc je bez reklamy a memory_limit je 128Mb. Skvělé je to že je to multihosting, takže v jedné administraci máte víc webů najednou. Což bych řekl předčí i Wedos (ten umožňuje pouze jednu). V současnosti nejlepší freehosting.

    No a pak tu máme ještě http://www.savana.cz, dražší ale velice dobře se s nimi dá domluvit na čemkoliv.

    #7959

    admin
    Keymaster
    Web

    Lukenzi: Díky moc za přehled hostingů, máme podobné zkušenosti. Pokud nepotřebujete něco specifického, Wedos je ideální volba. Včera jsem ho zkoušel a web ve WordPressu se načítá opravdu velmi rychle, veškeré aktualizace bez problémů. Endoru jsem nezkoušel a Savanu také ne, ale podobné hodnocení znám z doslechu…

    Reklama: Pokud si objednáte hosting Wedos kliknutím na banner v pravé horní části našeho webu, dostaneme za vaši objednávku provizi, která slouží na provoz webu a fóra :-)

    majthu: Každopádně než přejdete, tak bych zkusil napsat na hosting, zda vám memory_limit nenavýší. Podle jejich webu by měl mít tarif Standard memory_limit nikoli 32 MB, ale 48 MB, což by mělo bohatě stačit.

    Každopádně třeba plugin WP-Memory-Usage by měl jít určitě nainstalovat i s využitím části memory_limitu. Možná je nějaký problém v celé automatické aktualizaci nebo to může dělat i nějaký plugin. Zkuste nejdříve deaktivovat všechny pluginy a pak nainstalovat nějaký malý jednoduchý plugin. Pokud to půjde, tak je můžete postupně zapínat (jako první pak ten na sledování využití memory_limitu). Uvidíte jak to bude narůstat, případně nemusíte některé vůbec zapínat (nebo nepoužít českou lokalizaci). Chce to si s tím trochu “pohrát”…

    #7960

    wedos
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    dovolte, abychom reagovali.

    U nás je Memory_Limit 128MB. Výkon serverů je bez problémů, protože servery nepřetěžujeme. Používáme značkové servery FUJITSU a již jich máme přes 60 fyzických za necelých 6 měsíců provozu.

    Naše podpora poradí s instalací, nastavením a i migrací webů.

    Detaily o našem projektu jsou na http:// datacentrum.wedos.com . Nic netajíme, nic nezastíráme. U nás na nikoho nečeká žádné nepříjemné překvapení.

    #7961

    admin
    Keymaster
    Web

    wedos: Vítejte na fóru :-)

    Jak jsem psal, tak u mého testovacího webu je vše bez problémů. A podle dosavadních názorů ostatních uživatelů je Wedos často využívanou možností při nedostatky “vynucené” změně hostingu. Proto také hosting doporučujeme přímo na hlavní stránce :-)

    Jen pro zajímavost – co je nainstalováno na serveru za cache, že se při provozu WordPressu dostáváme s memory_limitem i pod 20 MB (jinde i kolem 50 MB)?

    A tvoří uživatelé WordPressu velkou část vašich webů?

    #7962

    majthu
    Participant
    Web

    admin: moc díky za všechny rady. O navýšení paměti jsem psala, dokonce jsem i v rámci techn. podpory zažádala o navýšení, ale oni se prostě neozývají. 4.3. ráno jsem je požádala o pomoc, přišla automatická odpo, pak 6.3. dotaz, abych zaslala chyby, co to hlásí, a od té doby jsem pořád psala já a nic – žádná odpověď. Snad to nebude znít nabubřele, ale odpověď bych očekávala dřív – do teď nic.

    Lukenzi: Wedos jsem kontaktovala nejdříve přes jejich chat, byla jsem překvapená – pán, tuším Mráz, reagoval okamžitě. Slušné pozdravení, dotaz s čím mohu pomoci…po chvilce mi byly zodpovězeny všechny dotazy. Učinila jsem tedy objednávku a musím říct, že se mi tenhle přístup líbí, takhle by to mělo být. Takže Ti díky za doporučení. Dneska jsem si na Wedos přetáhla dtb. a vše, co jsem měla na FTP. Zítra budeme měnit nastavení konfig. souborů, s čímž mi prý rádi pomohou. Pak testování a šups na jejich DNSku.

    Nejsem IT a přístup Wedos je to, co jsem hledala. Pomoc, vstřícnost a flexibilita. Tak mi držte palce, ať je migrace bez problémů a je fajn, že Separatista existuje … Díky moc.

    #7963

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak lepší reklamu by si Wedos nikde nezaplatil :-)

    Díky za zpětnou reakci a zkušenosti s tímto hostingem…

    #7964

    wedos
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    děkujeme za pozitivní reakci.

    Předevčírem jsme oslavili hranici 10.000 aktivních domén a to nás motivuje k dalšímu zdokonalovaní našich služeb.

    Pokud jde o podporu, tak jsme k dispozici prakticky nonstop, ale oficiálně budeme mít čas podpory ještě dočasně kratší. U nás by neměl být žádný mail bez odpovědi anebo na ni dlouho čekat. Většina věcí se vyřeší přes chat, kde poradíme se vším co je potřeba. Nejčastěji to jsou zrovna migrace webů k nám.

    Pokud jde o nastavení serverů, tak zjistím, ale primárně jde asi o to, že používáme blade servery FUJITSU s 2 x XEON poslední generace, minimálně 24 GB RAM, disková pole FUJITSU a databáze oddělené a také na blade serverech FUJITSU. Servery nepřetěžujeme. Máme tam přesně definovaný počet webů a nic víc. Na serverech je tedy minimální zátěž (v řádu jednotek procent) a dostatek volné RAM (cca 10GB vždy k dispozici). Možná to někomu přijde jako plýtvání, ale díky tomu to vše funguje.

    WordPress je u nás hodně populární, právě proto, že u nás funguje a není problém s výkonem. Reálně je u nás několik stovek (brzo již tisíc) webhostingů s WordPressem. Máme weby s WordPressem, které mají 10 tisíc a víc přístupů za den.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti