mach

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Stránky se začaly zobrazovat v omezeném zobrazení #35063

    mach
    Participant

    Tak už jsem na to přišel. Problém způsoboval Facebookový widget FB feed, který byl v pravém sloupci na všech stranách kromě jedné, která se zobrazovala správně. Po deaktivaci widgetu vše funguje. FB feed plugin byl poslední aktuální…

    odpověď na téma: Fotogalerie přestala zobrazovat náhledy fotek #27672

    mach
    Participant

    Zdravím, nakonec se to “nějak” nevím jak rozběhlo. zmenšil jsem rozměr náhledů z default na 150×150 px, deaktivoval a zase aktivoval WP-Super cache, deaktivoval a aktivovat Enviru a pak to nechal chvíli se uklidnit. Postupně se ty náhledy začaly objevovat a asi po 10 min už jsou tam všechny. Jako by problém byl v množství (je jich v jedné galerii 94). Pro změnu ale přestalo fungovat zobrazení popisků fotografií při prohlížení :-( Prostě pořád něco. Takže opět nevím, jak přimět galerii k tomu, aby popisky zobrazovala. Díval jsem se ve WP do Médií – popisky u fotek jsou. Starší galerie popisky zobrazují, nové ne. Jedno vodítko mám – nové galerie jsou dělány po posledním upgrade na Envira Light. Nemůže být problém v tom?

    odpověď na téma: Nejde se odhlásit #27665

    mach
    Participant

    Dd, tak závadu nakonec vyřešil admin pipni.cz. Musel smazat php cache. Co bylo příčinou, ale neví, takže mám obavu, že se to bude opakovat.

    odpověď na téma: Nejde se odhlásit #27654

    mach
    Participant

    Chtěl jsem podle rad tady na fóru deaktivovat pluginy – situace stejná, nejde ani jeden. Opět pouze dotaz, zda to chci opravdu udělat a nestane se nic. Na web nelze nic přidávat. Podle toho, co jsem našel, by se mohlo jednat o problém s propojením na databázi. Hosting je na pipni.cz a po přihlášení jsem kontroloval volný prostor pro webhosting i pro SQL – mělo by to být OK, místa je dost. V čem by ještě mohl být problém? Prosím poraďte, díky.

    odpověď na téma: Nejde se odhlásit #27651

    mach
    Participant

    Podařilo se mi po restartu PC přihlásit jako admin a chtěl jsem zkusit aktualizovat pluginy. Jenže mně to napíše buď “Opravdu to chcete udělat? Zkuste to prosím znovu.” nebo se (v jiném pohledu na pluginy) aktualizace spustí, šipky se točí, ale nic se neděje a aktualizace neproběhnou. Možná to souvisí s předchozím problémem odhlášení. Poradí někdo co s tím? Děkuji.

    odpověď na téma: Hláška pro soukromé stránky #27156

    mach
    Participant

    Dík za vysvětlení. Používám pro user role User Role Editor a nechci ho už měnit. Zkusím se podívat, jestli tam není obdobná možnost, nebo mám smůlu :-)

    odpověď na téma: Překlad bbPress 2.5.8. #27153

    mach
    Participant

    Zdravím,
    A nevíte jak to vypadá teď, už je čeština hotová? Zatím používám Slovenštinu, takže mám stránky jako za ČSR :-)

    odpověď na téma: NextGEN Gallery-nefunkční přidávání galerií #26654

    mach
    Participant

    Dd, já jich tam mám pár, slovy cca 10 a nejde to.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti