Fotogalerie přestala zobrazovat náhledy fotek

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Fotogalerie přestala zobrazovat náhledy fotek

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mach a poslední změna je stará 7 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27666

    mach
    Participant

    Dd, používám neplacenou Envira Gallery a ta náhle přestala zobrazovat náhledy fotografií v galerii (dlaždice z fotografií vedle sebe, na které se pak kliká). Místo toho je teď prázdná strana, na které se až při přejíždění myší postupně na chvíli zobrazují fotografie. Zkoušel jsem deaktivovat a zase aktivovat plugin Envira, ale nepomohlo to.

    #27667

    VHR
    Participant

    Mně se docela osvědčuje zcela externí fotogalerie, je to naprosto odolné a snadno se s tím pracuje, nehrozí žádný kolaps.
    Mám to na webu http://www.devce-z-hor.eu a velikost balíku fotek je cca 750 MB. Něco takového mít v prostředí WoprdPressu si dneska již nedokážu představit

    #27672

    mach
    Participant

    Zdravím, nakonec se to “nějak” nevím jak rozběhlo. zmenšil jsem rozměr náhledů z default na 150×150 px, deaktivoval a zase aktivoval WP-Super cache, deaktivoval a aktivovat Enviru a pak to nechal chvíli se uklidnit. Postupně se ty náhledy začaly objevovat a asi po 10 min už jsou tam všechny. Jako by problém byl v množství (je jich v jedné galerii 94). Pro změnu ale přestalo fungovat zobrazení popisků fotografií při prohlížení :-( Prostě pořád něco. Takže opět nevím, jak přimět galerii k tomu, aby popisky zobrazovala. Díval jsem se ve WP do Médií – popisky u fotek jsou. Starší galerie popisky zobrazují, nové ne. Jedno vodítko mám – nové galerie jsou dělány po posledním upgrade na Envira Light. Nemůže být problém v tom?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti