Hláška pro soukromé stránky

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mach a poslední změna je stará 8 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27152

    mach
    Participant

    Dobrý den, měl bych dotaz k hlášce, která se objeví nepřihlášenému návštěvníkovi, který klikne na stránku, která je označená jako soukromá (např. kontakty na členy spolku, kterých je web).
    Objeví se: „Nenalezeno, Patrně jste chtěli zobrazit stránku, která se na webu bohužel nenachází. Můžete ale zkusit vyhledávání pomocí zadaného klíčového slova.“
    Dá se někde tato hláška změnit např. na: „Tato stránka je viditelná pouze pro členy spolku.“ ?
    Děkuji za radu

    #27155

    Azifaral
    Participant
    Web

    On ten celý problém je v tom, že ten Private post (soukromá stránka) je vlastně pro všechny ostatní neexistující, takže v tu chvíli dojde k přesměrování na stránku 404 error a tam je tato hláška. Vy by jste sice asi byl schopen zeditovat tu stránku 404 error, ale to by zase bylo divné v případě, že by se jednalo opravdu o chybu.

    Zkusil jsem něco progooglit a našel jsem tento plugin Members, který kromě správy by měl umět zobrazit jinou Error message a přitom normální 404 error page zůstane stejná.

    #27156

    mach
    Participant

    Dík za vysvětlení. Používám pro user role User Role Editor a nechci ho už měnit. Zkusím se podívat, jestli tam není obdobná možnost, nebo mám smůlu :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti