Nejde se odhlásit

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  mach a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27648

    mach
    Participant

    Zdravím,
    přestalo mi fungovat odhlášení se z WP stránek.
    Při pokusu o odhlášení se objeví hláška: Pokoušíte se odhlásit z “název webu”. Opravdu se chcete odhlásit?

    A odkaz na “odhlásit” nefunguje, stránka zůstává stále stejná. Po znovuotevření stránky v prohlížeči jsou uživatelé stále přihlášeni a nemohou se odhlásit.

    Zároveň přestalo fungovat nahrávání fotek do galerie medií – hlásí, že nemůže nahrát nebo že fotky přesáhly limit, i když jejich velikost je menší než 500 kB. Nevíte, kde by mohl být problém? Verze WP je 4.4.2.

    #27651

    mach
    Participant

    Podařilo se mi po restartu PC přihlásit jako admin a chtěl jsem zkusit aktualizovat pluginy. Jenže mně to napíše buď “Opravdu to chcete udělat? Zkuste to prosím znovu.” nebo se (v jiném pohledu na pluginy) aktualizace spustí, šipky se točí, ale nic se neděje a aktualizace neproběhnou. Možná to souvisí s předchozím problémem odhlášení. Poradí někdo co s tím? Děkuji.

    #27654

    mach
    Participant

    Chtěl jsem podle rad tady na fóru deaktivovat pluginy – situace stejná, nejde ani jeden. Opět pouze dotaz, zda to chci opravdu udělat a nestane se nic. Na web nelze nic přidávat. Podle toho, co jsem našel, by se mohlo jednat o problém s propojením na databázi. Hosting je na pipni.cz a po přihlášení jsem kontroloval volný prostor pro webhosting i pro SQL – mělo by to být OK, místa je dost. V čem by ještě mohl být problém? Prosím poraďte, díky.

    #27665

    mach
    Participant

    Dd, tak závadu nakonec vyřešil admin pipni.cz. Musel smazat php cache. Co bylo příčinou, ale neví, takže mám obavu, že se to bude opakovat.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti