panzeleny

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Flexible Shipping a Dobírka nefungují #38102

    panzeleny
    Participant

    Flexibilní ceny jsem v pluginu České služby nenašel. Flexible Shipping for WooCommerce u Dobírky nefunguje. Odpovědi z podpory se nedočkám, protože mám free verzi. Jdu hledat jiný plugin. A zde to tedy můžeme uzavřít. Pardon.

    odpověď na téma: Flexible Shipping a Dobírka nefungují #38099

    panzeleny
    Participant

    Děkuji velice za pomoc. Jak jsem psal, klasická Dobírka woocommerce funguje v případě paušální hodnoty, ale problémy dělá asi ten plugin. Diskuse zde: https://wordpress.org/support/topic/cash-on-delivery-payment-method-not-working-with-flexible-shipping-methods/

    Konkrétně potřebuji flexibilní ceny dopravy. Do určité částky hodnoty objednávky jedna pevná cena, od určité částky hodnoty objednávky druhá pevná cena (nižší).

    Na Vámi navrhovaný plugin se tedy ještě podívám. Díky!

    odpověď na téma: Jak změnit defaultní řazení postů v celém webu? #15575

    panzeleny
    Participant

    Že bych byl první, kdo tohle řeší? Sice tohoto tématu jsou plná fóra, ale opravdu z 95 % je toto téma stejně nevyřešený. Takže ve WordPressu se rovnají Posty podle data vytvoření a dál má uživatel smůlu. Ok, jdu to nahlásit klientovi.

    odpověď na téma: Úvodní stránka #10374

    panzeleny
    Participant

    Dobrý den, můžete mi, prosím napsat, jak jste k tomu překladu došel? Zkusil jsem veškeré popisované postupy dostupné na webu, stáhnul jsem celou strukturu webu na lokál, ale při prohledávání výrazu “Úvodní stránka” se žádný takový výraz ani nevyskytuje. Dále jsem nenašel ani soubor, kde se generuje menu. Můžete mi s touto záhadou, prosím, někdo poradit? Děkuji!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti