Flexible Shipping a Dobírka nefungují

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Flexible Shipping a Dobírka nefungují

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 4 roky, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38093

    panzeleny
    Participant

    Dobrý den, mám nainstalovanou woocommerce 3.8 a plugin Flexible Shipping 3.9.2. Pokud Dobírku povolím pro dopravu s paušální sazbou, tak funguje. Pokud ale povolím pro dopravu Flexible shipping, tak se Dobírka nezobrazí. Na fóru pluginu toto řešili a údajně o tom bugu věděli a prý to opravili už od verze 3.1. Jenomže mě to nefunguje stále. Můžete mi, prosím někdo poradit? Děkuji. Tomáš P.

    #38096

    admin
    Keymaster
    Web

    Povolujete klasickou dobírku z nastavení WooCommerce? Nemáte odkaz na konkrétní téma na fóru pluginu Flexible Shipping for WooCommerce? Jinak většinu funkcí k dopravě lze nastavit i pomocí pluginu České služby :-)

    #38099

    panzeleny
    Participant

    Děkuji velice za pomoc. Jak jsem psal, klasická Dobírka woocommerce funguje v případě paušální hodnoty, ale problémy dělá asi ten plugin. Diskuse zde: https://wordpress.org/support/topic/cash-on-delivery-payment-method-not-working-with-flexible-shipping-methods/

    Konkrétně potřebuji flexibilní ceny dopravy. Do určité částky hodnoty objednávky jedna pevná cena, od určité částky hodnoty objednávky druhá pevná cena (nižší).

    Na Vámi navrhovaný plugin se tedy ještě podívám. Díky!

    #38102

    panzeleny
    Participant

    Flexibilní ceny jsem v pluginu České služby nenašel. Flexible Shipping for WooCommerce u Dobírky nefunguje. Odpovědi z podpory se nedočkám, protože mám free verzi. Jdu hledat jiný plugin. A zde to tedy můžeme uzavřít. Pardon.

    #38106

    admin
    Keymaster
    Web

    Špatně jste hledal nebo jsem to moc dobře utajil :-) Pokud použijete nejnovější verzi pluginu České služby 0.6-alpha (stáhnout), tak tam je nová funkce nazvaná cenové intervaly pro dopravu, popsaná je trochu zde. Podobný problém se řešil také zde.

    Stručný návod:

    1) Na administrační stránce /wp-admin/admin.php?page=wc-settings&tab=shipping (WooCommerce – Nastavení – Doprava) dole musíte zvolit “Cenové intervaly pro dopravu”.

    2) Potom bude u každé dopravní metody dostupná možnost nastavení intervalů, např. (při ceně nad 100 Kč bude poštovné 99, atd)

    100|99
    500|49

    Zatím to nemá žádné pěkné UI, ale fungovat by to mělo bez problémů.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti