Jak změnit defaultní řazení postů v celém webu?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak změnit defaultní řazení postů v celém webu?

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 10 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3333

    panzeleny
    Participant

    Chtěl jsem to vyřešit změnou kódu, ale všechny návody, jak to udělat, neobsahují ani v nich popisovaný kód, který se má změnit…? Jedná se mi o to, aby se při zobrazení jednoho příspěvku dodržovala navigace na další/předchozí příspěvek řazení příspěvků dle titulku a ne defaultně podle data vytvoření. Kde je ta funkce, která toto definuje? Používám jen twentyeleven šablonu… Existuje spousta pluginů, jak změnit defaultně řazení příspěvků z řazení podle data na řazení dle titulku, ale ani jeden nefunguje, prostě bez efektu. Proč je to takový zásadní problém u WP, soudě dle množství diskusí na toto téma?

    #15575

    panzeleny
    Participant

    Že bych byl první, kdo tohle řeší? Sice tohoto tématu jsou plná fóra, ale opravdu z 95 % je toto téma stejně nevyřešený. Takže ve WordPressu se rovnají Posty podle data vytvoření a dál má uživatel smůlu. Ok, jdu to nahlásit klientovi.

    #15576

    Lukenzi
    Participant

    Určitě první nejste, řešilo se to i zde několikrát (třeba zde) stačí jen správně hledat, mimoto se stačí podívat do dokumentace na funkci query_posts. Chudák klient…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti