Úvodní stránka

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1384

    clone
    Participant

    Zdravím. Mám problém, nastavil som si v menu aby bola stránka statická, a tým mi prvú stránku nazvalo “úvodní stránka” . Potreboval by som to zmeniť na úvod, ale neviem ako, stránka sa volá úvod, ale v menu je “úvodní stránka”. Ďakujem za každú pomoc

    #10372

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Pokud máte stránku nazvanou úvod, v menu máte též nazvanou úvod a stránku s názvem úvod máte nastavenou jako úvodní, pak je to záhada. Ještě bych se podíval do souboru header.php, kde bývá povětšinou menu, jestli tam není “na tvrdo”.

    #10373

    clone
    Participant

    Uz som na to prisiel, dakujem velmi pekne, nemal som to pomenovane v menu :) som lama

    #10374

    panzeleny
    Participant

    Dobrý den, můžete mi, prosím napsat, jak jste k tomu překladu došel? Zkusil jsem veškeré popisované postupy dostupné na webu, stáhnul jsem celou strukturu webu na lokál, ale při prohledávání výrazu “Úvodní stránka” se žádný takový výraz ani nevyskytuje. Dále jsem nenašel ani soubor, kde se generuje menu. Můžete mi s touto záhadou, prosím, někdo poradit? Děkuji!

    #10375

    admin
    Keymaster
    Web

    Výraz “Úvodní stránka” je patrně přímou součástí české lokalizace WordPressu. Můžete si ho jednoduše změnit pomocí filtru gettext, ale spíše bych použil funkce vlastního menu (administrace webu – Vzhled – Menu), kde si můžete vše naklikat a pojmenovat přesně tak, jak potřebujete. Menu se obvykle generuje nějakou funkcí v souboru header.php, napište nám jakou používáte šablonu, ať to můžeme zkusit případně dohledat…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti