Mousak

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Plugin české služby #39068

    Mousak
    Participant

    Pokud se ti něco tluče s pluginem, tak to zjistíš z výpisu chyb, o stránku dřív máš odkaz jak výpis chyb získat. To by mohlo pomoci autorovi pluginu České služby, ale psal, že je zaneprádněný, takže osobně také čekám zda se mu podaří vyřešit chyby, které zlobí mě a podle stejných chyb i uživatele @lukyb. Třebas budeš mít i ty stejné.

    odpověď na téma: Plugin české služby #38950

    Mousak
    Participant

    @lukyb Někam jsi pokročil s řešením problému?

    odpověď na téma: Plugin české služby #38936

    Mousak
    Participant

    ceske-sluzby-functions.php(řádek 613):
    $shipping_methods = WC()->session->get( ‘chosen_shipping_methods’ );

    ceske-sluzby.php(řádek 1793):
    $platebni_metody = zkontrolovat_nastavenou_hodnotu( ”, array( ‘wc_ceske_sluzby_nastaveni_doprava’ ), ”, ‘platebni_metody’, ‘ceske_sluzby_platebni_metody’ );

    odpověď na téma: Plugin české služby #38935

    Mousak
    Participant

    @lukyb:
    Nějak se má odpověď ztratila, tak ještě jednou. Moc díky za informaci.
    Posílám chybovou hlášku, letmým pohledem jsou stejné:
    CRITICAL Uncaught Error: Call to a member function get() on null in /data/web/virtuals/154204/virtual/www/domains/bazar.zaborilovi.cz/wp-content/plugins/ceske-sluzby/includes/ceske-sluzby-functions.php:613
    Stack trace:
    #0 /data/web/virtuals/154204/virtual/www/domains/bazar.zaborilovi.cz/wp-content/plugins/ceske-sluzby/ceske-sluzby.php(1793): zkontrolovat_nastavenou_hodnotu(”, Array, ”, ‘platebni_metody’, ‘ceske_sluzby_pl…’)
    #1 /data/web/virtuals/154204/virtual/www/domains/bazar.zaborilovi.cz/wp-includes/class-wp-hook.php(287): ceske_sluzby_dostupne_platebni_metody(Array)
    #2 /data/web/virtuals/154204/virtual/www/domains/bazar.zaborilovi.cz/wp-includes/plugin.php(206): WP_Hook->apply_filters(Array, Array)
    #3 /data/web/virtuals/154204/virtual/www/domains/bazar.zaborilovi.cz/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-payment-gateways.php(160): apply_filters(‘woocommerce_ava…’, Array)
    #4 /data/web/virtuals/154204/virtual/www/domains/bazar.zaborilovi.cz/wp-content/plugins/ceske-sluzby/ceske-sluzby.php(2069): WC_ v /data/web/virtuals/154204/virtual/www/domains/bazar.zaborilovi.cz/wp-content/plugins/ceske-sluzby/includes/ceske-sluzby-functions.php na řádku 613

    odpověď na téma: Plugin české služby #38932

    Mousak
    Participant

    @lukyb: Jak jsi prosím získal ten výpis chyb, rád bych to znal a pro nalezení chyb dodal autorovi. Moc díky za případné navedení nebo odkaz.

    odpověď na téma: Plugin české služby #38922

    Mousak
    Participant

    Mě to dělá chyby ale uvnitř WP, když využívám funkce Woo a StockManageru, neháže mně to chyby při prohlížení stránek. Když zapnu WP_debug, což i tak je pro mě nová záležitost, nevidím žádné chybové hlášky? Nebo je mám hledat někde jinde? Píšete error logy u hostingu. Mám wedos tam je ve standartu nemají, jen za příplatek. Testovací web bych mohl udělat jako subdoménu, zduplikovat tento a dát vám přístup jako adminovi, to by pomohlo?
    Přikládám sejmuté obrazovky co to dělá, nevím jestli pomůže? Snad není nějaká chyba na mém webu. Ale jakmile vypnu zatržítko u funkce “Změna základního stavu objednávky umožní nejdříve zkontrolovat objednávku než budou odeslány údaje o bankovním účtu pro platbu předem” začne to dělat potíže.

    odpověď na téma: Plugin české služby #38916

    Mousak
    Participant

    Woocommerce a České služby. Aktivace nastavení “Potvrzovat platbu předem – Změna základního stavu objednávky umožní nejdříve zkontrolovat objednávku než budou odeslány údaje o bankovním účtu pro platbu předem”.
    Po této aktivaci dojde k potížím s načítáním dat v Woocommercu – Analytiky i Marketing a také v pluginu Stock Manager. Není to zvláštní potíž pro fungování eshopu, ale vypadá to na nějakou vnitřní chybu s načítáním dat. Pokud by byl zájem můžu pomoct s testem.
    Woocommerce 4.7.0, České služby Verze 0.6-alpha, WP verze 5.5.3, PHP 7.3

    odpověď na téma: Odstranění textu "CATEGORY:", "MONTH:", "YEAR:" #38894

    Mousak
    Participant

    Vidím, že jsem nenapsal asi úplně správný a celý název šablony Coral Light a jde o zdarma šablonu, ikdyž autor nabízí i placenou verzi. Já jsem s ní i vzhledem spokojený několik roků. Ta co uvádíš ty (Coral WordPress Theme) to není.
    WP Coral Light
    Údaje: Verze: 1.2, Poslední aktualizace: 19. září 2020, Aktivních instalací: 1 000+, Verze WordPressu: 5.0 nebo novější, Verze PHP: 7.0 nebo novější.

    odpověď na téma: Odstranění textu "CATEGORY:", "MONTH:", "YEAR:" #38889

    Mousak
    Participant

    Jinak v mé šabloně se soubor category.php nenachází, archive.php tam mám, ale ani zběžným pohledem jsem možnost úpravy mnou žádaného neobjevil. Ještě, že jsem našel výše uvedené řešení s úpravou css.
    Jen poznámku pro její aplikaci pro archív je potřeba místo category všude napsat archive.

    odpověď na téma: Odstranění textu "CATEGORY:", "MONTH:", "YEAR:" #38879

    Mousak
    Participant

    Děkuji za tip z Child Theme, to jsem neznal a využiji to i v jiných drobnostech s úpravami.
    Jinak jsem nalezl dost hezké řešení přímo v css, vlastně jde o skrytí textu nadpisu Category, ale se zachováním názvu (tedy místo Category: Název rubriky se zobrazí Název rubriky). A jde to udělat i pro archiv na text Mont, Year apod., opět se zachováním názvu (tedy místo Year: 2020 se zobrazí 2020).
    Třebas to někomu pomůže, hledal jsem a testoval dost dlouho…

    CSS:
    .category .page-title {
    visibility: hidden;
    }
    .category .page-title span {
    float: left;
    visibility: visible;
    }

    odpověď na téma: Úprava Základních informací #38878

    Mousak
    Participant

    A nebo si udělat základní informace úplně podle sebe použitím widgetu Vlastní HTML a tam si dát přihlášení a cokoliv dalšího pro mě podstatného.
    Jen nápad třeba se bude někomu hodit.

    odpověď na téma: PHP soubor, vložení do stránky #31178

    Mousak
    Participant

    Nenapadlo mě použít “obyčejné” include, hledal jsem v tom zbytečně složitost.

    Díky pluginu PHP insert stačí v html stránky napsat např.:
    [insert_php]
    include (“soubor.php”);
    [/insert_php]

    Samozřejmě soubor.php umístit do adresáře webu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti