karlicka

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Špatné odkazy na pdf texty u příspěvků. #39561

    karlicka
    Participant

    Ahoj, tak s tím ti bohužel asi nebudu moci, Milane, poradit. Dělám sice v IT už nějakou dobu (přesněji od roku 2006 jako SEO manažer, ale s tímto jsem se u žádného klienta ještě nesetkal. Asi si budeš muset najmout nějakého pořádného programátora.

    odpověď na téma: Aktualizace selhala #39549

    karlicka
    Participant

    No já se teda musím přiznat, že když jsem slyšela, že některé repasované notebooky jsou lepší než ty, které se prodávají na pultech zboží toho zeleného giganta, tak jsem začala pochybovat o tom, že je ta zelená zrůda nejlepším poradcem v oblasti elektroniky. Už si od nich nic nekoupím.

    odpověď na téma: Legálnost užití cizích log značek výrobků #39541

    karlicka
    Participant

    Já třeba pracuji na notebooku a nedovedu si představit že bych někde ve světě musela řešit používání cizího loga třeba na nějakém reklamním banneru. Tedy alespoň v Asii kde se teď delší dobu pohybuje se to vůbec neřeší. Ale pravdou je že v Evropě to GDPR docela frčí a to ne prvním rokem.

    odpověď na téma: diskuse #39530

    karlicka
    Participant

    Také se zapojím k vám do diskuze. Manžel je programátor a často tráví čas při programování někde na dovolené. Mně to vůbec nevadí. Rezervovali jsme si na podzim asi na týden penzion Florian kde se chystáme strávit pracovní dovolená. Manžel vezme s sebou notebook a bude psát kód. Já odpočívat.

    odpověď na téma: různá pozadí #39521

    karlicka
    Participant

    S vzhledem ti chlapče asi neporadím. Ale jestli mohu dát tip na něco, tak se určitě podívej na nějaké repasované notebooky od Tera.cz. Oni jsou opravdoví profíci a určitě by se neměli zaleknout toho kdybys jim vznesl takový dotaz jako si psal. Obrať se na ně. Já v ně věřím.

    odpověď na téma: Dynamický obsah #39503

    karlicka
    Participant

    Podívej se hlavně na to, jaké máte ve firmě hardwarové vybavení. Jeden můj kolega si stěžoval, že si musel na internetu pořídit vlastní počítač jinak by prý nebyl schopen vykonávat práci pro klienty v jejich firmě a hrozil by mu vyhazov. Když máte na krku hypotéku, musíte jednat jinak no..

    odpověď na téma: Kde se dá pořídit počítač #39501

    karlicka
    Participant

    My jsme počítač kupovali synovi na internetu, ale už bych to asi neudělala. Je to stejné jako když kupujete nějaký hudební nástroj. Chcete si to zboží prostě osahat. A to se bohužel v případě počítače ani v případě třeba kytary přes internet udělat nedá. V tom vidím velkou nevýhodu. Ale tak virtuální realita by to mohla usnadnit.

    odpověď na téma: Web se ve Windows 7 neotevírá #39500

    karlicka
    Participant

    Kupovali jsme teď pro syna nový notebook notebook a povím vám, že to je teda hodně velká zodpovědnost vybrat ten správný model. Protože šunt vám dnes prodá kde kdo, ale kvalitní Lenovo třeba? Tak po tom se zapráší raz dva. Ale zase takový notebook s kvalitním procesorem se může hodit i mně na to noční čtení novinek, že.

    odpověď na téma: What are the ways to Check Balance on Cash App Card on the app? #39465

    karlicka
    Participant

    Já si dnes stav bankovního účtu skoro vůbec nekontroluji. A to z toho důvodu.. že mám nastavené notifikace na notebooku i na telefonu. A tak nemám potřebu chodit vůbec na ty bankovní aplikace. Dříve jsem na tom byla závislá podobně jako třeba na kontrole cen akcií, které jsem měla v portfoliu..

    odpověď na téma: Woocommerce – produkt – výpočet množství #39448

    karlicka
    Participant

    Mně se teď poslední dobou do firmy nedaří vůbec sehnat nové notebooky, které bych dala svým zaměstnancům. Na Vánoce chceme vyměnit všechny zařízení, ale kvůli tomu světovému nedostatku čipů se asi budeme muset uskromnit a koupit je až na nový rok. Mrzí mě to, chtěla jsem jim udělat radost.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti