Dynamický obsah

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  flashrad a poslední změna je stará 2 roky, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38975

    Emilko2
    Participant

    Ahojte wordpresáci, mám na Vás dotaz.

    Jsem začínají wordpress developer (alespoň se o to snažím) a na jedné stránce jsem narazil na takovou věcičku a chtěl bych se Vás zeptat, zda existuje nějaký plugin nebo si musím něco takového sám nakódovat. Jde o to, že na stránce se dynamicky mění obsah podle toho, z jaké oblasti se na stránku připojím. Takové řešení vidím poprvé a chtěl bych se to do budoucna naučit. Je možné něco podobného vytvořit i přes wordpress, resp. je na to nějaký již existující plugin? Zde je také doména konkrétního webu: https://kasinoguru-cz.com/nejlepsi-online-kasina . Dolu přidávám i fotku pro lepší pochopení.

    Attachments:
    #38977

    mirekk
    Participant
    Web

    Ano, wordpress umí spravovat z jedné administrce síť webů. Pro vás by to znamenalo aktivovat multisite ve wordpress, mít připravené domény pro například jazykové mutace a pro každý jazyk vytvořit na stejné šabloně pro každý jazyk web.
    Více informací jak multisite funguje, jak aktivovat, nastavit atd. najdete v mnoha článcích na netu po zadání wp multisite do vyhledávače.
    Namátkou třeba zde >

    #38978

    Emilko2
    Participant

    Děkuji pěkně za pomoc :) podívám se na nějaké články a videa o tom.

    #39503

    karlicka
    Participant

    Podívej se hlavně na to, jaké máte ve firmě hardwarové vybavení. Jeden můj kolega si stěžoval, že si musel na internetu pořídit vlastní počítač jinak by prý nebyl schopen vykonávat práci pro klienty v jejich firmě a hrozil by mu vyhazov. Když máte na krku hypotéku, musíte jednat jinak no..

    #39505

    flashrad
    Participant

    Ty stránky to zjišťují podle ip adresy a jazykového nastavení prohlížeče. Vše v rámci jedné domény, pouze na základě té IP načtou obsah pro danou zemi např z ACF.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti