Web se ve Windows 7 neotevírá

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Web se ve Windows 7 neotevírá

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  karlicka a poslední změna je stará 2 roky, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39339

    LianaRenner
    Participant

    Ahoj všichni. Udržuji tento web, když se ho pokusím otevřít na jakémkoli počítači se systémem Windows 7, zobrazuje v adrese URL „není zabezpečen“. Je to problém s prohlížečem? Vzhledem k tomu, že můj SSL je platný, zkontroloval jsem ho od mé hostitelské společnosti i online validátorů. Má někdo nějaký nápad, jak problém vyřešit?

    #39402

    Lucie
    Participant
    Web

    V ostatních systémech je to ok? A co prohlížeč? Nemyslím, že by problém byl v systému Windows. SSL protokol byl na webu od začátku nebo byl instalován dodatečně? Pokud ano, zkontrolujte, jestli je vše správně přesměrováno.

    #39500

    karlicka
    Participant

    Kupovali jsme teď pro syna nový notebook notebook a povím vám, že to je teda hodně velká zodpovědnost vybrat ten správný model. Protože šunt vám dnes prodá kde kdo, ale kvalitní Lenovo třeba? Tak po tom se zapráší raz dva. Ale zase takový notebook s kvalitním procesorem se může hodit i mně na to noční čtení novinek, že.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti