Catch

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)
  • Autor
    Příspěvky

  • Catch
    Participant
    Web

    No tak to je skvele :-) Muzeme navazat oboustranou spolupraci to by bylo skvele :-) Jiz jsem poslal email a budu cekat na odpoved. :-) Je mi to s tou slozitosti uplne jasne. Myslim ze veci ktere ja ted potrebuji konkretne jsou pro vas easy ale moje zakladni zanlost WP na to uz nestaci. Skoleni bych uvital hned :-D Klidne i nekolika denni aby se zvladlo probrat funkcionalita WP a vytvareni vlastnich sablon a td.


    Catch
    Participant
    Web

    Skvele :-) Jde spise o praci s WP html sablony a design si pripravuji sam v tom neni problem. Jsem designer a kdoer v jedne osobe ale v soucasne dobe jiz me znalosti WP zacinaji nedostacovat funkcionalitam webu na kterych pracuji. Proto vas porad uhanim o to skoleni :-D Prijedu kdykoliv kamkoliv :-D Kde me nauci pracovat s WP na vyssi urovni :-)

    odpověď na téma: Nefungujici light box na obrazcich #8560

    Catch
    Participant
    Web

    Ahoj diky moc za radu :-) Ja uz jsem tak zdegenerovanej ze me ani nenapadlo vyzkouset nejdriv jiny :-D Zkusil jsem Simple Lightbox a fungoval hned dobre :-) Bohuzel proc mi na tomto jednom webu nefunguje lightbox2 se asi nedozvim. Kazopadne hlavne ze to vsechno beha.

    Jeste jednou diky moc za radu :-)

    odpověď na téma: Plugin na Google Mapy #8502

    Catch
    Participant
    Web

    Tyjo tak to vypada ze ten plugin dela presne to co jsem chtel :-) To je skvele dekuji moc za tip. Nevis zda by slo jeste nejak udelat aby ta bublinka ukazujici polohu sla zmenit na vlastni design? :-)

    odpověď na téma: Plugin na Google Mapy #8501

    Catch
    Participant
    Web

    Ahoj diky za odpoved :-) Otazka je co je to automaticky :-) Mel jsem predstavu ze treba zadam rozmery mapy dejme tomu 300x200px a zadam adresu a najde se bod na mape a ja dam vlozit do prispevku nebo neco takoveho. Na plugin mrkni diky ;-)

    odpověď na téma: Plugin na Google Mapy #8499

    Catch
    Participant
    Web

    U tohoto webu http://stavbabydleni.cz/ :-D

    odpověď na téma: Zmizeni administracni listy #8492

    Catch
    Participant
    Web

    Mohu mit jeste jeden dotaz trosku z jineho soudku? http://cestovanivylety.cz/ Mam tady ted design reseny jako tri sloupce a vsak ten sloupec vpravo je vlozeny do index.php, page.php, single.php a td. Jak udelat abych mel i ten sloupce vpravo jako samostatno sablonu? Tedy jako treba sidebar_left.php a sidebar_right.php? Sablona vychazi ze zakladni seblony WP je to hodne narocne pridat tam dalsi sloupec?

    Moc diky za radu :-)

    odpověď na téma: Zmizeni administracni listy #8491

    Catch
    Participant
    Web

    Bingooo :-) V patice chybelo wp_footer :-) Mohu vedet jakou to ma spolu spojitost popripade proc je dobre to v paticce ponechat? :-)

    Moc dekuji, opet za dobre rady :-)

    Kdy mohu dorazit na to skoleni? :-D

    odpověď na téma: Zmizeni administracni listy #8489

    Catch
    Participant
    Web

    Jo, jo na jinych webech se mi zobrazila kde jsem treba aktualizoval system. Tady s tim mam problem a nevim proc prave :-)

    1) Ano zobrazi se

    2) Pri deaktivaci pluginu se lista take neukaze

    3) V jinem prohlizeci take nic (funkcnost listy pri prihlase a odhlaseni chapu)

    4) V administraci zaskrtnuto “na webu”

    Prikladam obrazek jak to vypada bez te listy http://illusio.cz/kos/lista.png prostor pro listu je pvyhraneny ale lista nikde :-)

    Diky za pripadne dalsi rady :-)

    odpověď na téma: Při nahrání obrázku nelze vybrat náhled #8255

    Catch
    Participant
    Web

    Tak problem byl vyresen :-) Po preposlani tveho posledniho komentare to na hostingu opravili. :-) Byl opravdu problem v te GD knihovne (nevim teda co to je) :-D Kazdopadne to opravili a nahledy se jiz vesele generuji bez jakehokoliv problemu :-) Mooooc dekuji za pomoc pri reseni problemu.

    PS: Nedelas nahodou nejaka WP skoleni?

    odpověď na téma: Při nahrání obrázku nelze vybrat náhled #8254

    Catch
    Participant
    Web

    Kazdopadne jedna se o web http://www.cocco.cz/ kdyby jsi z toho neco takhle vykouknul treba zatim :-)

    odpověď na téma: Při nahrání obrázku nelze vybrat náhled #8253

    Catch
    Participant
    Web

    Moc dekuji za rady, obratil jsem se nyni na provozovatele hostingu a pockam s cim prijdou. Poslal jsem jim i to co jsi mi ted napsal do komentu tak uvidim. Pokud by se to nevyresilo poslal bych ti tedy pristup aby jsi na to mohl mrknout. :-) Hostuji to u nejake IT firmy ktera se hostovanim ani nezivi, takze je to nejaky hosting pochybny no. Uz pri instalaci WP jsem mel problemi ze mi vse museli povolovat na prani jelikoz jsem nemohl takrka nic editovat, mazat a td.

    Zatim diky moc za pomoc :-)

    odpověď na téma: Při nahrání obrázku nelze vybrat náhled #8251

    Catch
    Participant
    Web

    Diky moc za rady. Zkusil jsem vse co jsi mi radil ale bez uspechu. Je to presne jak rikas nevygeneruje se nahledovy obrazek. Zkousel jsem to na jinych webech ktere delam a tam vse beha bez problemu. Nastaveni v mediich mam jako u jinych webu kde vse beha bez problemu. Ty weby bezi ale na mem hostingu. Tady to je web pro klienta ktery ma nejaky amatersky hosting od znameho jak to tak byva :-( Muze mit neco spolecneho i hosting s tim nahravanim obrazku?

    Na WP jsem uz delal desitky webu takze nejaka zakladni chyba to nebude :-( Nevytvori se nahledovy obrazek ale proc? Vse jsem delal tak jak jsem to delal uz xkrat predtim :-D

    Za rady diky obratim se na ty amatery s tim hostingem zda to u nich pujde udelat.

    Za jakoukoliv pomoc jeste jednou diky :-D

    odpověď na téma: Při nahrání obrázku nelze vybrat náhled #8249

    Catch
    Participant
    Web

    To bylo prvni co me napadlo tak jsem nahral obrazek vetsi abych se o tom presvedcil. Zde je nahled problemu http://illusio.cz/kos/admin_obrazek.png jak je volba “velikost” tak nemam moznost zaskrtnout nic z nabidky a pouze je defaultne zaskrtnuto “puvodni velikost”. Nikdy jsem se s timto nesetkal.

    Co se tech URL tyce tak je fakt ze jsem se s tim problemem s URL setkal ted u dvou zakazek ktere nebezi na mem serverhostingu a tudis opravdu muze byt nejaky proble v danem hostingu ktery ten klient pouziva. V podstate kdyz v admin prepnu na hezke url, tak odkazy prestanou fungovat i presto ze jsou vsechny generovane.

    Pokud by u tech URL byl problem na strane hostingu jako ze asi tedy je :-) Muzes mi prosim vice poradit co s tim mod_rewrite? To je potreba neco zapsat do .htaccess nebo upravit?

    Moc diky za rady.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti