Nefungujici light box na obrazcich

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Nefungujici light box na obrazcich

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Catch a poslední změna je stará 12 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1014

    Catch
    Participant
    Web

    Ahoj :-) mam problem na tomto webu http://www.cocco.cz/?p=378 Uz jsem to tady spolu resili na zacatku, ze ten web mel spatne nastaveny hosting a kvuli tomu se nedelali nahledove obrazky, jelikoz ta nejaka khnihovna PHP s tim spatne pracovala. Nyni jsem tam nasadil light box a dalsi problemi jsou na svete. :-(

    Podotykam ze takove potize jako na tomto webu jsem nikdy nemel a tak uz nevim co s tim mam delat. Pred tim byla chyba opravdu na strane hostingu jak jsem psal. Nyni je problem trosku jiny. Na titulni strance http://www.cocco.cz/ kdyz se kline na toho chlapka napriklad tak light box funguje dobre. Kdyz ale novinku rozkliknu a chci si prohlizet fotky pod novinkou tak se do light boxu neotevrou :-( Napada vas prosim kde by mohl byt problem?

    Jedna se o klasicky light box 2 plugin pro WP. Mam ho na x webech a funguje skvele. Tenhle web je ale fakt zacarovanej a uz nevim jestli mam pochybovat o sobe, o WP nebo jestli muze byt chyb opet nekde na strane hostingu ci provozovatelu fakt uz nevim.

    Diky za pomoc ;-)

    #8559

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Nedjříve bych si asi přečetl hodně podobné téma s podobným problémem( né-li stejným ).

    Osobně bych ale doporučoval nejdříve zkusit alternativy: Fancybox for WordPress,Simple Lightbox či Easy FancyBox

    #8560

    Catch
    Participant
    Web

    Ahoj diky moc za radu :-) Ja uz jsem tak zdegenerovanej ze me ani nenapadlo vyzkouset nejdriv jiny :-D Zkusil jsem Simple Lightbox a fungoval hned dobre :-) Bohuzel proc mi na tomto jednom webu nefunguje lightbox2 se asi nedozvim. Kazopadne hlavne ze to vsechno beha.

    Jeste jednou diky moc za radu :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti