Hledám placenou výpomoc pro vytvoření šablony pro web na wordpressu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Práce a zakázky Hledám placenou výpomoc pro vytvoření šablony pro web na wordpressu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Catch a poslední změna je stará 12 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1170

    Catch
    Participant
    Web

    Ahoj jiz delsi dobu hledam nekoho na vipomoc pri vytvareni sablon pro WordPress. Aktualne na jednom konkretnim projektu do budoucna na X dalsich projektech. Výpomoc by samozrejme byla placena a jednalo by se vzdy jen o castecne upravy tedy o dicli veci. Pokud by tedy nekdo mel zajem prosim at se mi ozve na pavel@illusio.cz a na vsem se domluvime konkretne. Diky ;-)

    Pripadne otazky muzete pokladat i zde at je vidi odpovedi i pripadne ostatni zajemci o spolupraci ;-)

    #9186

    admin
    Keymaster
    Web

    Jde spíše o programování (nové funkce) nebo kódování (tvorba šablony z grafického návrhu)? Pokud jde spíše o programování nebo drobnější grafické úpravy (a nejsou urgentní termíny), tak se můžeme účastnit také. Zkuste poslat nějaký konkrétní úkol (stručné zadání, termín) na email pavelevap@separatista.net, domluvíme se (cena) podle toho…

    #9187

    Catch
    Participant
    Web

    Skvele :-) Jde spise o praci s WP html sablony a design si pripravuji sam v tom neni problem. Jsem designer a kdoer v jedne osobe ale v soucasne dobe jiz me znalosti WP zacinaji nedostacovat funkcionalitam webu na kterych pracuji. Proto vas porad uhanim o to skoleni :-D Prijedu kdykoliv kamkoliv :-D Kde me nauci pracovat s WP na vyssi urovni :-)

    #9188

    admin
    Keymaster
    Web

    Vida, u nás bychom zase uvítali nějakého kodéra na HTML a CSS :-) Školení bude, zatím se třeba něco přiučíte na konkrétních úkolech, pokud budeme v budoucnu spolupracovat… Někdy jdou udělat relativně složité funkce s pomocí API WordPressu velmi jednoduše, ale jindy může být zase na první pohled jednoduchá věc velmi složitá :-)

    #9189

    Catch
    Participant
    Web

    No tak to je skvele :-) Muzeme navazat oboustranou spolupraci to by bylo skvele :-) Jiz jsem poslal email a budu cekat na odpoved. :-) Je mi to s tou slozitosti uplne jasne. Myslim ze veci ktere ja ted potrebuji konkretne jsou pro vas easy ale moje zakladni zanlost WP na to uz nestaci. Skoleni bych uvital hned :-D Klidne i nekolika denni aby se zvladlo probrat funkcionalita WP a vytvareni vlastnich sablon a td.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti