Wity

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Problém galerie #38212

    Wity
    Participant
    Web

    Díky chlapi! :)) Opraveno.

    odpověď na téma: Názvy měsíců do češtiny #26934

    Wity
    Participant
    Web

    čau čau, hele jednoduše jsem stáhl starší verzi WordPressu. Smazal jsem všechno z FTP kromě složky wp-content a nahrál jsem ho. Provedl jsem tedy takovej downgrade, ale funguje to :) Češtiny pro 4.4.2 se asi dočkáme až dýl.

    odpověď na téma: Názvy měsíců do češtiny #26260

    Wity
    Participant
    Web

    Pardon :D Já byl hrozně nervózní čeho se tu dočkám, většinou když se na něco zeptám na nějakém fóru, tak jsem debil co neumí googlovat :)

    Moc díky za rady, určitě zkusím tenPOEdit.

    Koukal jsem taky do zdrojových souborů toho pluginu a našel jsem tam soubor s názvem –> bootstrap-datepicker.cs.js, který normálně obsahuje české názvy měsíců i jejich zkratky.

    timely.define(["jquery_timely"],function(e){return{localize:function(){e.fn.datepicker.dates.cs={days:["Neděle","Pondělí","Úterý","Středa","Čtvrtek","Pátek","Sobota","Neděle"],daysShort:["Ned","Pon","Úte","Stř","Čtv","Pát","Sob","Ned"],daysMin:["Ne","Po","Út","St","Čt","Pá","So","Ne"],months:["Leden","Únor","Březen","Duben","Květen","Červen","Červenec","Srpen","Září","Říjen","Listopad","Prosinec"],monthsShort:["Led","Úno","Bře","Dub","Kvě","Čer","Čnc","Srp","Zář","Říj","Lis","Pro"],today:"Dnes"}}}});

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti