Problém galerie

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Wity a poslední změna je stará 4 roky, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #38200

    Wity
    Participant
    Web

    Ahoj, na našem webu máme problém s galeriemi. Něco jsme nejspíš zničili, nevíme kdy a nevíme co. Nejme profíci a tak nás napadlo, že se zkusíme poradit tu. Tady odkaz na příklad příspěvku s galerií: https://bydzov-ctverec.cz/2019/10/24/2018/

    a screen vzhledem k tomu, že problém se v různých prohlížečích projevuje různě.

    screen: Galerie

    Na galerie nepoužíváme žádný plugin.

    Při otevření fotky se fotka otevře až někde na konci stránky a když se nechá běžet prezentace, tak se postupně fotky posouvají níž a níž.

    #38202

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, v prohlížeči Chrome žádné obrázky nevidím. Sice se obrázky na stránce v pozadí načítají, ale z nějakého důvodu se nezobrazují. Nesouvisí to s nějakou aktualizací (pluginy, WordPress) nebo nějakou jinou úpravou webu? Zajímavé je, že se ty obrázky načítají z jiného webu, např. tento: http://previt.maweb.eu/ctverec/wp-content/uploads/2019/10/01-1024x576.jpg Ale to asi nebude problém, i když tam jsou i nějaké chyby v konzoli prohlížeče (mixed content a API klíč pro Google maps).

    Máte tam šablonu RetroPress 2.4.4.1 a možná má nějaký problém s editorem Gutenberg. Zkuste na chvíli přepnout na základní šablonu Twenty Twenty a podívat se, jestli to tam funguje v pořádku.

    #38206

    flashrad
    Participant

    Dobrý večer, nastavujete obrázkům height:100%, ale jejich rodič nastavenou ýšku nemá. A proto mají taky nulovou výšku a nejsou vidět. Pokud jim jí nenastavoval nějaký js, který to už nedělá. Nastavte u li.blocks-gallery-item min-height na nějakou hodnotu a obrázky se objeví…

    #38212

    Wity
    Participant
    Web

    Díky chlapi! :)) Opraveno.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti