Názvy měsíců do češtiny

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Wity a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26254

    Wity
    Participant
    Web

    Ahoj lidi, používám All-in-One Event Calendar by Timely

    používám ho tady –> http://www.sokol-nb.cz/

    na stránkách Timely se mi povedlo najít a nainstalovat do tohoto pluginu i češtinu. Většina se počeštila, ale potřeboval bych změnit i názvy měsíců u jednotlivých událostí. Zůstaly tam anglicky ty zkratky (MAR, FEB, atd … )
    Nevěděl by sis s tím někdo rady ?

    Děkuji

    #26256

    Tomáš
    Participant

    Asi si budeš muset počkat na češtinu pro WP 4.4.X
    Jinak by překlad měl být v /wp-content/languages/cs_CZ.po

    #26258

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Zajímavé spojení by sis s :)

    Pokud něco není přeloženo, buď chybí některé fráze přeložit v jazykových souborech pluginu, anebo v horším případě, jak psal @mobby2561 chybí překlady pro WordPress. V tomto bych spíše podezříval český překlad WP.

    Několik frází se dá aspoň dočasně přeložit pomocí prográmku POEdit. Měl by automaticky najít v souboru nepřeložené výrazy a umístit je navrch seznamu, takže je najdete poměrně rychle ;)

    #26260

    Wity
    Participant
    Web

    Pardon :D Já byl hrozně nervózní čeho se tu dočkám, většinou když se na něco zeptám na nějakém fóru, tak jsem debil co neumí googlovat :)

    Moc díky za rady, určitě zkusím tenPOEdit.

    Koukal jsem taky do zdrojových souborů toho pluginu a našel jsem tam soubor s názvem –> bootstrap-datepicker.cs.js, který normálně obsahuje české názvy měsíců i jejich zkratky.

    timely.define(["jquery_timely"],function(e){return{localize:function(){e.fn.datepicker.dates.cs={days:["Neděle","Pondělí","Úterý","Středa","Čtvrtek","Pátek","Sobota","Neděle"],daysShort:["Ned","Pon","Úte","Stř","Čtv","Pát","Sob","Ned"],daysMin:["Ne","Po","Út","St","Čt","Pá","So","Ne"],months:["Leden","Únor","Březen","Duben","Květen","Červen","Červenec","Srpen","Září","Říjen","Listopad","Prosinec"],monthsShort:["Led","Úno","Bře","Dub","Kvě","Čer","Čnc","Srp","Zář","Říj","Lis","Pro"],today:"Dnes"}}}});

    #26933

    ladik
    Participant

    Ahoj, můžu vědět jak jste to vyřešil. Na svém webu to už máte v češtině ???

    #26934

    Wity
    Participant
    Web

    čau čau, hele jednoduše jsem stáhl starší verzi WordPressu. Smazal jsem všechno z FTP kromě složky wp-content a nahrál jsem ho. Provedl jsem tedy takovej downgrade, ale funguje to :) Češtiny pro 4.4.2 se asi dočkáme až dýl.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti