toredor

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 36)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Náhrada za Advanced Custom Fields #32627

    toredor
    Participant

    Ano je to kvůli tomu problému, protože mi z příspěvku odstraní znak \, jinak je tu super plugin. Aby mi tam to lomítko zůstalo tak musím dát dvě za sebou, ale po další aktualizaci příspěvku se odstraní a rozbije mi to matematickou rovnici


    toredor
    Participant

    Ano přesně tak rubrika bude mít svého správce. Který bude odpovídat za obsah a články bude schvalovat. Oznámení bude jednomu uživateli který bude registrovaný.

    odpověď na téma: Mediální soubory výpis podle kategorií #20602

    toredor
    Participant

    Mohl by jste mi poradit jak vypsat u medií Titulek a Popis a jak takovíto výpis stránkovat?

    odpověď na téma: nefunkční funkce get_header() #20167

    toredor
    Participant

    Určitě nepoužívám Ajax korektně v rámci WP. Používám ho takto:
    Na stránce page-dokumenty.php volám tento ajax:

    $.ajax({
                            type: "POST",
                            url: '../page-dokumenty-serazene.php',
                            data: {
                                order: "ASC",
                                orderby: "title"
                            }
                        }).done(function(){
                            ...
                        });
    

    Který načte stránku page-dokumenty-serazene.php která vypadá stejně jako page-dokumenty.php jen má parametry navíc pro řazení. Jdou standardní funkce přímo includovat do stránky tak abych nemusel používat korektně ajax v rámci WP?

    Díky

    odpověď na téma: Mediální soubory výpis podle kategorií #20070

    toredor
    Participant

    Funguje přesně jak potřebuji. Děkuji

    odpověď na téma: Mediální soubory výpis podle kategorií #20028

    toredor
    Participant

    oprava: slug:financni-odbor

    odpověď na téma: Mediální soubory výpis podle kategorií #20027

    toredor
    Participant

    Ahoj,
    potřebuji vypsat soubory podle nastavené kategorie nastavené podle pluginu Enhanced Media Library. Pokouším se soubory vypsat podle taxonomy takto:

    $args = array(
    	//'post_type' => 'post',
    	'tax_query' => array(
                    array(
    			'taxonomy' => 'media_category',
    			'field'    => 'slug',
    			'terms'    => 'financni-odbor',
    		),
    	),
        );
          $the_query = new WP_Query( $args );  ?>

    V nastavení pluginu je slug: media_category
    Název kategorie je: finanční odbor, název v URL: financni-odbor
    Kategorie obsahuje dva soubory.

    Když se dívám do db tak tabulce: wp_terms je řádek:
    term_id:16, name:finanční odbor, slug: financni-odbor22

    Může mi někdo poradit jak vypsat soubory? Už se s tím peru druhý den a pořád nic. Vím, že se mi to kryje s předchozím příspěvkem, ale zkouším jiný název.
    Díky za každou odpověď

    odpověď na téma: Mediální soubory výpis podle kategorií #19922

    toredor
    Participant

    tak se mi to nepodařilo rozjet.
    Mám kód:

    $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;
                    //a poté chceme vypsat články z kategorie Nezařazené a to po pěti na stránku, a zachováme stránkování 
                    query_posts('category_name=aktuality&post_per_page=6&paged='.$paged);
                    if(have_posts()):
                    while(have_posts()):               
                    the_post(); ?>     
                        <?php 
                            if( has_post_thumbnail() ){ 
                                echo "<div class='left-content-item-i'><div class='lci-img'>";
                                the_post_thumbnail('post-thumbnails');
                                echo "</div>";
                                echo "<div class='lci-con-i'>";                             
                            }
                            else{ echo "<div class='left-content-item-ni'><div class='lci-con-ni'>"; }
                            ?>
                            
                                <div class="lci-tit title-post"><a href="<?php echo get_permalink(); ?>"><h2><?php the_title(); ?></h2></a></div>           
                                <div class="lci-date"><?php the_date(); ?></div>
                                <div class="lci-text"><?php if( get_field('perex') ){ the_field("perex" ); }else{} ?></div>
                                <div class="lci-more">
                                    <a class="more" href="<?php echo get_permalink(); ?>">VÍCE</a>
                                    <?php echo do_shortcode('[hupso]'); ?>                                
                                </div>                        
                            <?php echo "</div></div>"; ?>               
                    <?php endwhile; ?>    
                                
                <?php
    	   		$big = 9999999;
    			$args_page = array(
    	    		'base' =>  @add_query_arg('paged','%#%'),
    				'format' => '?paged=%#%',
    				'current' => max( 1, get_query_var('paged') ),
    				'total' => $wp_query->max_num_pages,
    	    		        'prev_text' => __('Předchozí'),
    				'next_text' => __('Další')
    			);
    
    			echo '<div id="pages">';
    				echo paginate_links($args_page);
    			echo '</div>';
    	    ?>
                                
                    <?php endif;

    A potřebuji k tomu vypsat soubory z kategorie: “financni-odbor” tax_ID je 16.
    můžete mi poradit?
    Děkuji

    odpověď na téma: Mediální soubory výpis podle kategorií #19914

    toredor
    Participant

    Ještě jsem nezkoušel Váš nápad. Jestli bude fungovat tak sem napíšu výsledek. Taky jsem nenašel žádný způsob jak jednoduše vypsat soubory.

    odpověď na téma: Mediální soubory výpis podle kategorií #19911

    toredor
    Participant

    Děkuji, za odpověď i za radu. Nechtěl jsem zakládat nové téma, ale na původní mi nikdo neodpověděl tak jsem chtěl položit dotaz jinak.

    odpověď na téma: Mediální soubory výpis podle kategorií #19900

    toredor
    Participant

    Ahoj, může mi někdo poradit jakým jednoduchým způsobem vypisovat lze vkládané soubory zařadit do rubrik a poté je podle této rubriky vypisovat?

    Děkuji

    odpověď na téma: Rada jak zpracovat #19033

    toredor
    Participant

    Děkuji za rady

    odpověď na téma: Prohlížení PDF #18326

    toredor
    Participant

    Ahoj,
    potřebuji poradit nějaký osvědčený prohlížeč PDF tak aby tam byla animace při otočení stránky. Klidně i placený s co nejjednodušším ovládáním>

    Díky

    odpověď na téma: Nejdou vidět obrázky v administraci #18318

    toredor
    Participant

    v řádku “pll_filter_content” – mam tam plugin Poly Lang a měnil jsem “Language code” z cs na cz

    odpověď na téma: Nejdou vidět obrázky v administraci #18316

    toredor
    Participant

    Porovnal jsem DB a byla tam chyba v jednom řádku. Jednalo se o pole pro jazykové mutace namísto “cz” bylo “cs”. Toť celý problém.

    Díky za radu

    odpověď na téma: Prohlížení PDF #18170

    toredor
    Participant

    Hledám něco podobného jako toto: http://codecanyon.net/item/wordpress-flipper-20-flipbook-style-slider/full_screen_preview/2480838 ale aby uměl otevřít PDF

    odpověď na téma: Obrázky s českým názvem #17767

    toredor
    Participant

    Díky za odpověď, ale plugin nepomohl. Mám dva stejné obrázky pojmenované: červený a cerveny a s diakritikou se nenahraje a bez diakritiky se nahraje. Soubory nahrávám přímo do knihovny medií.

    odpověď na téma: Přidání odkazu do textu IE #17640

    toredor
    Participant

    WordPress 3.6 prohlížeč IE 8 systém Win XP. Vyzkouším deaktivovat pluginy a spustit výchozí šablonu.

    odpověď na téma: zobrazení pluginů #17628

    toredor
    Participant

    Nechci aby Šéfredaktor mohl aktivovat nebo deaktivovat pluginy, ale mám vytvořený vlastní plugin, kde je správa databáze produktů. Chci aby Šéfredaktor mohl spravovat DB přes vytvořený plugin

    odpověď na téma: zobrazení pluginů #17625

    toredor
    Participant

    ne, s pluginy může pracovat kdokoli. Teď může pouze administrátor a to je špatně.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 36)