Nejdou vidět obrázky v administraci

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nejdou vidět obrázky v administraci

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18310

    toredor
    Participant

    Ahoj,
    do administrace webu má přístup několik uživatelů, kteří mají roli “šéfredaktor”. Problém je u jednoho z účtu, který nevidí seznam nahraných obrázků a vytvořených stránek. Neví někdo co by tam mohl být za problém? Používám wordpress 3.6. Když vytvořím nového uživatele se stejnými právy tak vše funguje.

    Děkuji za každou pomoc

    #18311

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, nemohl tam být třeba nějakou dobu používán (testován) nějaký plugin pro uživatelská oprávnění? Zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu? Nešlo by aktualizovat na nejnovější verzi WordPressu?

    Můžete se také zkusit pohrabat v databázi, kde jsou uživatelská oprávnění uložena. Najděte si tabulku wp_usermeta a podle sloupečku user_id najděte nějakého funkčního a nefunkčního šefrédaktora a porovnejte hodnoty pro wp_capabilities. Jde o serializované hodnoty, takže můžete pro lepší porovnání použít nějaký online nástroj.

    #18316

    toredor
    Participant

    Porovnal jsem DB a byla tam chyba v jednom řádku. Jednalo se o pole pro jazykové mutace namísto “cz” bylo “cs”. Toť celý problém.

    Díky za radu

    #18317

    admin
    Keymaster
    Web

    To je zajímavé, přímo u tohoto uživatele? Kde konkrétně v databázi? S tím jsem se ještě nesetkal a netuším ani jak to mohlo vzniknout…

    #18318

    toredor
    Participant

    v řádku “pll_filter_content” – mam tam plugin Poly Lang a měnil jsem “Language code” z cs na cz

    #18339

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, takže tím to bude vyřešeno. Patrně byl nějakou chvíli špatně nastaven plugin Polylang a v tu dobu zrovna vznikl problémový šéfredaktor, u kterého se po změně jazykového kódu objevily zmiňované problémy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti