TomasK

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Easy Albums #7513

    TomasK
    Participant

    Funkci curl mam jiz povolenou. Presto se mi nedari prihlasit na ucet Cincopa, ale vypada, ze by to melo byt opraveno v pristi verzi pluginu. Pockam tedy na novou verzi. Tak, zatim moc dik.

    odpověď na téma: Easy Albums #7509

    TomasK
    Participant

    V administraci zadam API klic a uzivatelske jmeno z Cincopa. Tim bych mel vytvorit ucet pro ukladani alb. Buddypress by se tedy mel postarat o to, ze kdyz si uzivatel zada nove album, ze se mu bude zobrazovat v jeho profilu.

    Bohuzel, API klic jsem zadal i uziv jmeno, ale na strance s mym profilem nic nemam, akorat Nastaveni -> Easy Albums, ale kdyz na to kliknu nic se nezobrazi, jen me to hodi na uvodni stranku.

    Nevim, co mam delat. Diky za rady, Tomas.

    odpověď na téma: BuddyPress Profile Privacy #7268

    TomasK
    Participant

    Plugin jsem nerozchodil, zkousel jsem i ruzne vypinat pluginy a taky nic. Tak jsem to vzdal. Nevim, cim to je. Na localu mi to jede bez problemu.

    odpověď na téma: Easy Albums #7507

    TomasK
    Participant

    API klic se zadava v adminu i ucet na Cincopa. Myslel jsem, ze je to pro vsechny uzivatele stejne, ze se zada jen jeden ucet a vsichni si budou moci pridavat alba pod jednim uctem na Cincopa a diky Buddypressu se alba budou tridit podle profilu uzivatele.

    Bohuzel v adminu mi to haze chybu.

    Fatal error: Call to undefined function curl_init() in /data/www/moje.eu/www.moje.eu/wp-content/plugins/buddypress-easy-albums-photos-video-and-music/includes/bp-easyalbums-cpBase.php on line 27

    Na starsi vlakno jsem odpovedel tam, at Ti tu nedelam bordel.

    Diky za jakoukoliv radu, Tomas.

    odpověď na téma: BuddyPress Profile Privacy #7266

    TomasK
    Participant

    Cau, nezobrazuje se mi v Buddypressu, kde pouzivam tema BP Columus 1.2 ten vyber. Kdyz si kliknes na upravu profilu, kde si muzes vybrat zda napr.: Prijmeni nezobrazovat atd. Tak ja tam ten vyber nemam. Proste se mi to tam nezobrazuje.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti