BuddyPress Profile Privacy

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  TomasK a poslední změna je stará 13 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #724

    TomasK
    Participant

    Cau, mam problem s pluginem BuddyPress Profile Privacy. Plugin jsem nainstaloval na sit, ktera je uz v provozu. WP 3.0.1., BP 1.2.5.2 a pouzivam sablonu BP Columns 1.2. Plugin jsem nainstaloval, nastavil, ale nezobrazuji se mi u profilu ty vybery. Zkousel jsem i defaultni sablonu, ktera je soucasti BP, bohuzel take nic. Nainstaloval jsem tedy na zkousku WP + BP + plugin na localhostu a tam mi vse funguje. Jak s defaultni sablonou, tak s sablonou BP Columns 1.2. Nevim si rady, kde se na co podivat, ci nastavit, prekontrolovat.

    Prosim o pomoc, diky.

    #7265

    LTM3
    Participant

    Tak s takovou chybou sem se teda nesetkal. A to to mán nainstalovaný na 3 stránkách. Co presne se ti nezobrazuje?

    #7266

    TomasK
    Participant

    Cau, nezobrazuje se mi v Buddypressu, kde pouzivam tema BP Columus 1.2 ten vyber. Kdyz si kliknes na upravu profilu, kde si muzes vybrat zda napr.: Prijmeni nezobrazovat atd. Tak ja tam ten vyber nemam. Proste se mi to tam nezobrazuje.

    #7267

    admin
    Keymaster
    Web

    To je divné, možná nějaký konflikt s jiným pluginem? Mohu se na to podívat (přihlašovací údaje pošlete na pavelevap@separatista.net), ale zatím netuším, kde by mohla být chyba. Buď je to nějaká drobnost nebo chyba pluginu, která se objevuje jen na některých konfiguracích…

    Každopádně můžete se ještě zkusit optat přímo autora pluginu (např. v jeho fóru), ale spíše to vypadá, že plugin už nebude dále vyvíjen a podporován, protože se tato funkcionalita (v nějaké podobě) stane přímo součástí nové verze BuddyPress 1.3.

    #7268

    TomasK
    Participant

    Plugin jsem nerozchodil, zkousel jsem i ruzne vypinat pluginy a taky nic. Tak jsem to vzdal. Nevim, cim to je. Na localu mi to jede bez problemu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti