Easy Albums

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #794

    TomasK
    Participant

    Cau, potreboval bych rozchodit tento plugin -> http://wordpress.org/extend/plugins/buddypress-easy-albums-photos-video-and-music/

    Nevim zda delam neco spatne, ale nejde.

    Prosim tedy nejprve o postup instalace, zda nedelam neco spatne. Zda se musi neco nastavovat atd.

    Diky TomasK

    #7506

    admin
    Keymaster
    Web

    Na stránce se svým profilem musíš zadat uživatelské jméno a heslo do účtu u služby Cincopa.

    Plugin funguje tak, že se média nenahrávají k tobě na server, ale právě na servery této služby, kam se musíš zaregistrovat.

    P.S. Jak to dopadlo s tímto starším vláknem?

    #7507

    TomasK
    Participant

    API klic se zadava v adminu i ucet na Cincopa. Myslel jsem, ze je to pro vsechny uzivatele stejne, ze se zada jen jeden ucet a vsichni si budou moci pridavat alba pod jednim uctem na Cincopa a diky Buddypressu se alba budou tridit podle profilu uzivatele.

    Bohuzel v adminu mi to haze chybu.

    Fatal error: Call to undefined function curl_init() in /data/www/moje.eu/www.moje.eu/wp-content/plugins/buddypress-easy-albums-photos-video-and-music/includes/bp-easyalbums-cpBase.php on line 27

    Na starsi vlakno jsem odpovedel tam, at Ti tu nedelam bordel.

    Diky za jakoukoliv radu, Tomas.

    #7509

    TomasK
    Participant

    V administraci zadam API klic a uzivatelske jmeno z Cincopa. Tim bych mel vytvorit ucet pro ukladani alb. Buddypress by se tedy mel postarat o to, ze kdyz si uzivatel zada nove album, ze se mu bude zobrazovat v jeho profilu.

    Bohuzel, API klic jsem zadal i uziv jmeno, ale na strance s mym profilem nic nemam, akorat Nastaveni -> Easy Albums, ale kdyz na to kliknu nic se nezobrazi, jen me to hodi na uvodni stranku.

    Nevim, co mam delat. Diky za rady, Tomas.

    #7512

    admin
    Keymaster
    Web

    Trochu nás dnes pozlobil Akismet a zadržel několik příspěvků (omluváme se), ale schválil jsem teď raději oba dva, protože v tom druhém už se nepíše o konkrétní chybě s nedefinovanou funkcí curl_init(). Buď je to proto, že jste se snažil obejít problém se vkládáním příspěvků do fóra a chybu jste už podruhé neuváděl, nebo se tam ta chyba už najednou nevyskytuje?

    Pokud je ta chyba stále přítomná, tak je to docela důležité a znamená to, že nemáte na hostingu zapnutou/povolenou PHP knihovnu curl, která slouží právě pro vzdálený přístup k souborům. A proto se z Cincopy nemohou načítat a tudíž ani zobrazovat na webu. V tomto případě budeš muset napsat požadavek hostingu (obvykle s tím nemívají problém jako třeba s navyšováním memory_limitu).

    #7513

    TomasK
    Participant

    Funkci curl mam jiz povolenou. Presto se mi nedari prihlasit na ucet Cincopa, ale vypada, ze by to melo byt opraveno v pristi verzi pluginu. Pockam tedy na novou verzi. Tak, zatim moc dik.

    #7514

    admin
    Keymaster
    Web

    A, už to vidím, máte pravdu. Koukám, že jste se na chybu správně optal přímo autora pluginu. Jen je trochu nepřehledné, že se tam problémy řeší jak přímo ve fóru, tak i pomocí zpráv (statusů) na přehledu celé skupiny Support, kde jsem našel také informace o nové verzi, která by měla opravdu vyjít během několika dní. Každopádně je hezké, když se autor pluginu stará o uživatele…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti