Croco

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Registrace návštěvníka #13960

    Croco
    Participant

    Jen hádám, nelze zobrazit registračí formulář přímo z adresy <domena>/wp-login.php?action=register ?

    odpověď na téma: Registrace uživatelů – spam #13418

    Croco
    Participant

    Zdravím!

    Měl jsem podobný problém. V Activity monitoru jsem si našel IP adresu odkud to šlo a adresu jsem pomocí souboru .htaccess přesměroval na speciálně za tímto účelem vytvořenou stránku s textem že přístup na web je zablokovaný.

    Web mám od té doby pro jeden IP rozsah z Ukrajiny bohužel nedostupný :-)

    odpověď na téma: Překlad Jetpack #10638

    Croco
    Participant

    Ahoj a díky za info. Přesně touto cestou jsem na to šel, a část textů Jetpacku (tedy to co přidává na stránky a do widgetu) se mi přeložit podařilo. Ty emaily jsem tam ale neviděl.

    Nicméně v registračním emailu je možné nastavovat i další parametry. Odkaz ale nevede na můj web, ale na https://subscribe.wordpress.com/?key=fef669 (dále spousta znaků + registrovaný email). Myslím si tak, že celý Jetpack neběží na “mém” wordpressu, ale centrálně a tedy s tím mnoho neudělám. :-(

    odpověď na téma: Nefunkčnost Facebook like button #8535

    Croco
    Participant

    Měl jsem zcela stejný problém s již nevím jakým pluginem. Nyní používám k plné spokojenosti plugin “Facebook Likes You! (Piotr Sochalewski)” a nezaznamenal jsem problém.

    odpověď na téma: Notifikace o nových článcích #8339

    Croco
    Participant

    Díky za tipy. Zatím nebylo moc času a funkce také nějak nehoří, takže jsem se spíš věnoval hledání ještě něčeho jiného na netu. Protože jsem ale nic lepšího nenašel, vrátil jsem se k těmto pluginům a:

    Newsletter – velmi jednoduchý a praktický plugin s jednoduchým překladem. Zbývá mi dořešit jeden detail. Funkce kterou požaduji má ale až placená verze 20 USD / rok.

    MailPress – je skutečně moloch a jen nastavení všeho mi zabralo skoro půl dne. Navíc přeložení pouze přihlašovacích, potvrzovacích emailů a uživatelské komunikace asi bude nad mé síly (mnou používaný CodeStyling Localization texty nenajde, takže hledám přímo ve zdroji).

    Silně tedy uvažuji nad koupením Newsletteru Pro.


    Croco
    Participant

    Díky, povedlo se. Měl jsem obavy zda se jedná skutečně o stejnou funkci a mé experimenty s náhradou jen té části the_excerpt nepomáhaly.

    odpověď na téma: Změna autora příspěvku #8287

    Croco
    Participant

    Perfektní, díky! Přehlédl jsem to.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti