WordPress 3.5

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2568

    admin
    Keymaster
    Web

    Dnes večer patrně oficiálně vyjde WordPress 3.5. Pokud je mi známo, tak můžete také očekávat článek na hlavním webu, kde se dozvíte o aktuálních novinkách a české verzi.

    P.S. Myslím, že to s češtinou pro WordPress 3.5 vypadá dobře a brzy se dočkáme…

    #13789

    AKM
    Participant
    Web

    Už jsem ho nainstaloval.

    #13790

    admin
    Keymaster
    Web

    karelantoninmachacek: A všechno funguje? :-)

    Přehled novinek WordPressu 3.5 je zde. Osobně odhaduju, že česká verze vyjde během několika dní…

    #13791

    Lukenzi
    Participant

    Ještě před pár dny se mi špatně zobrazovali ty úžasné ikonky (které jsou ale většině naprosto k ničemu), tak to už asi opravili. Místo ikonek jsem viděl jen nějaké barevné něco :)

    Ale ta správa souborů je luxusní docela, pěkně spolupracuje s NextGen Gallery. Hned jsem to musel otestovat tak jsem zkusil nahrát něco přes 1 Giga fotek najednou a bez problémů. Práce s obrázky mi příjde určitě jednoduší a celkový design taky není k zahození. Docela i přemýšlím, že budu WP používat pro správu svých fotek na lokále :)

    Taky mám pocit, že byl nějak upraven TinyMCE editor. Nemyslím tím jen nějakou aktualizaci, ale nějaký větší zásah, protože se mi teď nějak lépe píše a i ten výsledek vypadá podobně jako v editoru (myslím odřádkování atd…).

    #13792

    AKM
    Participant
    Web

    Funguje.

    #13793

    admin
    Keymaster
    Web

    Lukenzi: Ano, TinyMCE je asi trochu méně restriktivní, protože se během posledních dvou dnů objevil nějaký problém s nekompatibilitou HTML4 a HTML5. Doporučuji prohlédnout příslušné problémy (1 a 2), vývojáři se zapotili :-)

    Myslím, že se teď bude objevovat ve fóru spousta dotazů na problémy s novou verzí, zejména půjde o neaktualizované pluginy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti