Zdeny1234

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: WordPress na NAS disk Synology #19899

    Zdeny1234
    Participant

    Zdravím,
    chtěl bych se zeptat na následující: mám na NAS disku Web a na něm ve WordPressu se snažím rozchodit objednávkový formulář v pluginu Gravity. Formulář mám vytvořený a když dám odeslat, napíše odesláno, ale na požadovaný mail na Seznamu nedojde. Zajímalo by mě, zda je nutné si pohrát s nastavením u regitrátora (v mém případě Web4u) nebo je třeba jen správně nastavit NAS disk, kde mám mimo jiné nainstalovaný Mail Server ? Na routeru mám rovněž povolen port 25, který slouží pro mailovou komunikaci. Děkuji za případnou radu

    odpověď na téma: WordPress na NAS disk Synology #19671

    Zdeny1234
    Participant

    Zdravím, pro začátek jsem se rozhodl zprovoznit pouze jeden web, který mám na NAS disku. Podařilo se mi nastavit porty přesměrování, ale to je tak všechno. Bohužel mám problém, nezobrazují se mi obrázky, pozadí včetně formátovaní. Předpokládám, že bude někde problém s nastavení cesty. Ale kde přesně, nevíte? Díky za radu.

    odpověď na téma: WordPress na NAS disk Synology #19596

    Zdeny1234
    Participant

    Lze nainstalovat do stejného adresáře dva WORDPRESSy ? Např. aby se jedna instalace na místo adresáře WORDPRESS jmenovala např. JABLKO, a druhá instalace namísto WORDPRESS jmenovala např. OVLADAC ? Tyto názvy by tedy byly instalací wordpressu a současně i jmény webů.

    odpověď na téma: WordPress na NAS disk Synology #19592

    Zdeny1234
    Participant

    ano, myslím, že uploadem to taky může být. Je to typ DS213j Synology

    odpověď na téma: WordPress na NAS disk Synology #19590

    Zdeny1234
    Participant

    První web co jsem zkoušel rozjet na NAS disku je zkušební, nedodělaný a neoptimalizovaný. Ale je to plnohodnotný web a mám ho jako hosting na svém NASu. Jen ta odezva z venčí je trošku pomalejší, chce si s tím trošku pohrát a já nejsem IT, takže se to postupně učím. Teď se snažím rozjet dva weby právě z tohoto NASu. Díky za radu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti