xtradesman

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: skrytá stránka #11142

    xtradesman
    Participant

    Díky za odpověď, v podstatě si rozumíme. Ale víte co, nejde mi o to, vložit jen tak nějakou html/php stránku někam na server, ale stránku ve WordPressu. Zkrátka aby vypadala jako jakákoliv jiná stránka WordPressu, jen byla přístupná jakoby tímto způsobem. Tedy WordPress se na ní neodkazoval nikde v menu, ani v jiných odkazech, ale přitom by tato existovala.

    Ta myšlenka zabezpečení se mi velmi líbí, díky za tip, ale to je asi jen na sdílení souborů, že? Prostě něco tam uploadnu. Ideální když by to šlo praktikovat i na stránku WordPressu.

    Napadlo mě, že si udělám prostě druhou instanci WordPressu v nějaké složce s nepředvídatelným názvem. To by řešilo můj problém. Sice to není úplně čisté, tak jak jsem to původně chtěl, ale je to určité řešení.

    Nebo máte ještě jiný tip? :-) Díky moc

    Potom mám ještě jeden problém týkající se sociálních sítí. Potřeboval bych na tu druhou neviditelnou stránku přidat možnost odezvy do sociálních sítí typu AddThis apod. Jenže aby tyto ikony nepřidávaly tu neviditelnou adresu, ale hlavní adresu webu. Čili plugin typu AddThis, kterému se dá podstrčit adresa, s kterou bude pracovat.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti